Pålsjö, Helsingborg

Den nya stadsdelen Pålsjö växer fram i Helsingborgs nordöstra del och länkar samman staden, havet och landsbygden. På ett tryggt och lugnt läge erbjuder vi moderna bostäder för dig som vill bo nära Pålsjö skog, med lagom avstånd till stad och hav.

Mellan stad, hav och skog

Kvarteret består av tre huskroppar med ca 54 bostäder i varierande storlekar, från 2 till 5 rok. De flesta av bostäderna kommer att erbjuda generösa och skyddande balkonger. På den gemensamma grönskande innergården kommer det att finnas naturliga mötesplatser för att umgås med vänner och grannar.

Nära till allt 

Här bor du granne med vackra Pålsjö skog. För dig som gillar friluftsliv och motion finns slingor på 4 km, 5 km eller det gröna spåret på en mil att välja mellan. Alla går genom fantastisk natur med bäckar och raviner.

Såväl cykel och bil parkeras bekvämt under fastigheten. I det lugna området mellan Pålsjö Skog och Mariastaden finns all service som behövs för ett skönt vardagsliv, så som ICA-butik, vårdcentral, apotek, skolor, förskolor, restauranger och gym. Avståndet till centrum är bekvämt och i området går stadsbussar samt tåg från närliggande Maria Station.

Få förhandsinformation 

Just nu pågår planeringsarbete och projektering. Tillsammans med Jais Arkitekter hoppas vi att under hösten 2020 landa gestaltningen av vårt kvarter. Försäljning beräknas att påbörjas våren 2021. Vi hoppas att du vill följa ditt möjliga drömboende tillsammans med oss!

Anmäl ditt intresse redan idag! Vi kommer då att med jämna mellanrum skicka information om vad som händer i projektet samt skicka inbjudan till kommande VIP-säljstart. Håll utkik i din e-post!

Omfattnining 

Ca 54 bostadsrätter, 2 – 5 rok

Plats 

Senderödsvägen, Pålsjö, Helsingborg kommun

Parkering 

Garage under husen 

Status 

Planerat, preliminärt säljstart våren 2021

Planstatus

Lagakraftvunnen detaljplan

Kontakt

Pia Forne

010-470 74 20

pia.forne@midroc.se

 

Utformningen är i ett tidigt skede vilket gör att ändringar kommer att ske gällande detaljer, val av material, storlekar, utformning etc. Bilden är en inspirationsbild för hur kvarteret kan se ut.