Klitterbyn, Ängelholms Havsbad

På bästa läge i Ängelholms Havsbad, där det idag ligger Klitterbyns Turist- & Konferenscenter kommer Midroc att utveckla nya attraktiva bostäder. Vi erbjuder moderna bostäder för dig som vill bo nära natur och hav med lagom avstånd till stadskärnan.

Strandnära bostäder 

Planerna för fastigheten Klitterbyn 1 innebär att nuvarande konferensanläggning rivs och lämnar plats för fem mindre flerbostadshus med ca 42 bostadsrätter. Lägenhetsstorlekarna planeras variera från två till fyra rum och kök. Bostäderna har utformas i harmoni med omgivande bebyggelse för att smälta in i området.

- Vi har i tidigare projekt i strandnära lägen upplevt att det finns ett stort intresse för lägenheter i bostadsrättsform. Med en kombination av hög bekvämlighet, orörd natur och närhet till staden är det ett boende som många drömmer om, säger Johan Svedström.

Få förhandsinformation

Just nu pågår arbete med ny detaljplan. Tillsammans med Jakobsson Pusterla arkitekter hoppas vi att under sommaren 2021 landa gestaltningen av vårt kvarter. Försäljning beräknas att påbörjas vintern 2021/2022. Vi hoppas att du vill följa ditt möjliga drömboende tillsammans med oss!

Anmäl ditt intresse redan idag! Vi kommer då att med jämna mellanrum skicka information om vad som händer i projektet samt skicka inbjudan till kommande VIP-säljstart. Håll utkik i din e-post!

Omfattning

Ca 42 bostadsrätter, 2 – 4 rok

Parkering

På mark

Plats

Klitterbyn, Råbockavägen i Ängelholm.

Status

Planerat, preliminärt säljstart vintern 2021/2022.

Planstatus

Arbetet med ny detaljplan pågår.

Kontakt

Pia Forne

010-470 74 20

pia.forne@midroc.se