Bo bekvämt i Tornlyckan

I de sydöstra delarna av Höganäs, växer en helt ny stadsdel fram med bostäder, service, verksamheter, skola, förskola och park. Vi erbjuder möjligheterna till ett tryggt och bekvämt boende i Höganäs modernaste stadsdel med närhet till service, sportcenter, hav och natur.

En modern boplats utöver det vanliga

Den nya stadsdelen Tornlyckan ligger i sydöstra delarna av Höganäs (vid ICA). Här på ängarna planerar vi för ett flerbostadshus med omkring 40-50 välplanerade bostadsrätter. Området ligger i soligt söderläge med närhet till hav, natur och befintlig bebyggelse i Höganäs. Med kort avstånd till skola, butiker och Höganäs sportcenter beskrivs det som en modern boplats utöver det vanliga.

Just nu pågår planeringsarbete och projektering. Tillsamman med Jais Arkitekter hoppas vi att under våren 2020 landa gestaltningen av vårt bostadshus. Försäljning beräknas att påbörjas januari 2021. Vi hoppas att du vill följa ditt möjliga drömboende tillsammans med oss!

Nära till allt

Höganäs är en populär plats att leva och bo på. Här finns alltid något att göra, det är enkelt att idrotta, motionera och att ha en spännande fritid. Endast en kort promenad från Tornlyckan hittar du Skånes största sportcenter. Tennis- och paddelbanor, golfbana, simhall och träningscenter är bara några av de aktiviteter som erbjuds här.

I Höganäs bor du nära natur och hav. Cykla till hamnen och njut av hamnlivet och trevliga restauranger. Cykla vidare för att spana butiker i Höganäs Centrum och avsluta med att handla hem goda delikatesser på Höganäs Saluhall.

För den som pendlar ligger busshållplatsen endast en kort promenad bort, där går det täta kommunikationer till Helsingborg och vidare. På Tornlyckan bor du tryggt och bekvämt och har nära till allt vad Höganäs erbjuder.

700 nya bostäder

Sammantaget kommer den nya stadsdelen komma att innehålla cirka 700 bostäder och hela området omfattar cirka 22,5 hektar. Bebyggelsen i kvarteren kommer att vara blandad med varierad täthet och skiftande höjder i motsvarande 2 till 8 våningar. Ta en virtuell tur i området här.

Få förhandsinformation

Anmäl ditt intresse redan idag! Vi kommer då att med jämna mellanrum skicka information om vad som händer i projektet samt skicka inbjudan till kommande VIP-säljstart. Håll utkik i din e-post!

Omfattning

Ca 40-50 bostadsrätter

Parkering

Markparkering

Plats

Tornlyckan, på ängen intill Ica

Status

Planerat

Säljstart

Preliminärt januari 2021

Kontakt

Pia Forne
010-470 74 20
pia.forne@midroc.se