Projekt under planering

Inom markutveckling erbjuder vi gynnsamma möjligheter för en god investering. Vi skapar attraktiva områden med stor potential som människor gärna söker sig till.

Embassy of Sharing

Embassy of Sharing ska göra Hyllie till den pulserande och inkluderande miljö stadsdelen har potential att bli. Med fokus på att göra området till en socialt inkluderande och innovativt grön plats.

Hasslanda – Framtidens lager och logistik

I Hasslanda i Lund planerar Midroc ett nytt område för både handels- och industriändamål. I detaljplanen finns även generösa byggrätter för bland annat kontor.

Pålsjö, Helsingborg

Den nya stadsdelen Pålsjö växer fram i Helsingborgs nordöstra del och länkar samman staden, havet och landsbygden. På ett tryggt och lugnt läge erbjuder vi moderna bostäder för dig som vill bo nära Pålsjö skog, med lagom avstånd till stad och hav.

Fridhem, Ängelholm

Söder om Ängelholms IP, mellan Kullavägen och Helsingborgsvägen växer den nya centrala stadsdelen Fridhem fram. Här på tryggt och lugnt läge erbjuder vi bostäder för dig som vill bo på ett bekvämt avstånd till hav, stad och natur.

Klitterbyn, Ängelholms Havsbad

På bästa läge i Ängelholms Havsbad, där det idag ligger Klitterbyns Turist- & Konferenscenter kommer Midroc att utveckla nya attraktiva bostäder. Vi erbjuder moderna bostäder för dig som vill bo nära natur och hav med lagom avstånd till stadskärnan.

Trygghetsboende i Viken

På trevligt läge, nära Viken Centrum planerar vi för ett trygghetsboende. Vi erbjuder möjligheterna till ett trevlig boende med närhet till service, kommunikationer, byn och havet. Ritat av, arkitektkontoret Jakobsson Pusterla.

Stationsstaden, Kävlinge, fler bostäder

I centrala Kävlinge växer den nya stadsdelen Stationsstaden fram. Här utvecklar vi Brf Stationstorget som är inflyttningsklart årsskiftet 2020/2021. Samtliga bostäder sålde slut snabbt. Succén fortsätter nu med fler bostäder på andra sidan torget.

Villa Brevik i Stockholm på Lidingö

Nu utvecklar vi Villa Brevik på Lidingö i Stockholm och kommer att bygga ett antal friliggande en- eller tvåbostadshus på området. Karaktären på den nya bebyggelsen kommer att inspireras av svensk sekelskiftesarkitektur.

Västra Sjöstaden

Västra Sjöstaden är ett stadsutvecklingsprojket av en ny stadsdel i centrala Trelleborg med tillgång till både kusten och staden.

Sunda trähus i Uppsala

I Uppsalas nya stadsutvecklingsområde Östra Sala backe skapar Midroc 103 nya bostäder i klimatsmarta och sunda trähus.

Kävlinge växer. Välkommen till Stationsstaden!

Centralt i Kävlinge växer den nya stadsdelen Stationsstaden fram på unikt pendlingsläge för dig som vill bo riktigt bra och bekvämt, en helt kort tågresa från Malmö-Lund.

Havsnära husdrömmar i Svarte

I Svarte, 5 minuter från Ystad, växer ett helt nytt bostadsområde fram med radhus, kedjehus, villor och souterränghus. Här bor du tryggt och bekvämt, och njuter av strandliv året om – allt från sköna sommardopp till mysiga höstpromenader längs havet.