Projekt under planering

Inom markutveckling erbjuder vi gynnsamma möjligheter för en god investering. Vi skapar attraktiva områden med stor potential som människor gärna söker sig till.

Embassy of Sharing

Embassy of Sharing ska göra Hyllie till den pulserande och inkluderande miljö stadsdelen har potential att bli. Med fokus på att göra området till en socialt inkluderande och innovativt grön plats.

Hasslanda – Framtidens lager och logistik

I Hasslanda i Lund planerar Midroc ett nytt område för både handels- och industriändamål. I detaljplanen finns även generösa byggrätter för bland annat kontor.

Klitterbyn, Ängelholms Havsbad

På bästa läge i Ängelholms Havsbad, där det idag ligger Klitterbyns Turist- & Konferenscenter kommer Midroc att utveckla nya attraktiva bostäder. Vi erbjuder moderna bostäder för dig som vill bo nära natur och hav med lagom avstånd till stadskärnan.

Trygghetsboende i Viken

På trevligt läge, nära Viken Centrum planerar vi för ett trygghetsboende. Vi erbjuder möjligheterna till ett trevlig boende med närhet till service, kommunikationer, byn och havet. Ritat av, arkitektkontoret Jakobsson Pusterla.

Stationsstaden, Kävlinge, fler bostäder

I centrala Kävlinge växer den nya stadsdelen Stationsstaden fram. Här utvecklar vi Brf Stationstorget som är inflyttningsklart årsskiftet 2020/2021. Samtliga bostäder sålde slut snabbt. Succén fortsätter nu med fler bostäder på andra sidan torget.

Västra Sjöstaden

Västra Sjöstaden är ett stadsutvecklingsprojket av en ny stadsdel i centrala Trelleborg med tillgång till både kusten och staden.

Sunda trähus i Uppsala

I Uppsalas nya stadsutvecklingsområde Östra Sala backe skapar Midroc nya bostäder i klimatsmarta och sunda trähus.

Kävlinge växer. Välkommen till Stationsstaden!

Centralt i Kävlinge växer den nya stadsdelen Stationsstaden fram på unikt pendlingsläge för dig som vill bo riktigt bra och bekvämt, en helt kort tågresa från Malmö-Lund.

Havsnära husdrömmar i Svarte

I Svarte, 5 minuter från Ystad, växer ett helt nytt bostadsområde fram med radhus, kedjehus, villor och souterränghus. Här bor du tryggt och bekvämt, och njuter av strandliv året om – allt från sköna sommardopp till mysiga höstpromenader längs havet.