Projekt under planering

Inom markutveckling erbjuder vi gynnsamma möjligheter för en god investering. Vi skapar attraktiva områden med stor potential som människor gärna söker sig till.

Embassy of Sharing

Embassy of Sharing ska göra Hyllie till den pulserande och inkluderande miljö stadsdelen har potential att bli. Med fokus på att göra området till en socialt inkluderande och innovativt grön plats.

Havsnära husdrömmar i Svarte

I Svarte, 5 minuter från Ystad, växer ett helt nytt bostadsområde fram med radhus, kedjehus, villor och souterränghus. Här bor du tryggt och bekvämt, och njuter av strandliv året om – allt från sköna sommardopp till mysiga höstpromenader längs havet.

Kävlinge växer. Välkommen till Stationsstaden!

Centralt i Kävlinge växer den nya stadsdelen Stationsstaden fram på unikt pendlingsläge för dig som vill bo riktigt bra och bekvämt, en helt kort tågresa från Malmö-Lund.

En hållbar framtid att tro på i Lund, Brunnshög

Strax utanför centrala Lund växer Brunnshög fram. En hållbar stadsdel där miljön skapas runt människorna som ska bo där. Brunnshög med bland annat sitt nära läge till EES skapar en kunskapsintensiv och global livsmiljö, där möjligheten att leva ett aktivt, grönt och hållbart liv är självklart.

Nytt verksamhetsområde i Hasslanda

I Hasslanda i Lund planerar Midroc ett nytt område för både handels- och industriändamål. I detaljplanen finns även generösa byggrätter för bland annat kontor.

Sunda trähus i Uppsala

I Uppsalas nya stadsutvecklingsområde Östra Sala backe skapar Midroc 103 nya bostäder i klimatsmarta och sunda trähus.

Villa Brevik i Stockholm på Lidingö

Nu utvecklar vi Villa Brevik på Lidingö i Stockholm och kommer att bygga ett antal friliggande en- eller tvåbostadshus på området. Karaktären på den nya bebyggelsen kommer att inspireras av svensk sekelskiftesarkitektur.

Västra Sjöstaden

Västra Sjöstaden är ett stadsutvecklingsprojket av en ny stadsdel i centrala Trelleborg med tillgång till både kusten och staden.

Trygghetsboende i Viken

På trevligt läge, nära Viken Centrum planerar vi för ett trygghetsboende. Vi erbjuder möjligheterna till ett trevlig boende med närhet till service, kommunikationer, byn och havet. Ritat av, arkitektkontoret Jakobsson Pusterla.

Bo bekvämt i Tornlyckan

I de sydöstra delarna av Höganäs, växer en helt ny stadsdel fram med bostäder, service, verksamheter, skola, förskola och park. Vi erbjuder möjligheterna till ett tryggt och bekvämt boende i Höganäs modernaste stadsdel med närhet till service, sportcenter, hav och natur.