Projekt under planering

Inom markutveckling erbjuder vi gynnsamma möjligheter för en god investering. Vi skapar attraktiva områden med stor potential som människor gärna söker sig till. Vi kallar det lägesmagi.

Embassy of Sharing

Embassy of Sharing ska göra Hyllie till den pulserande och inkluderande miljö stadsdelen har potential att bli. Med fokus på att göra området till en socialt inkluderande och innovativt grön plats.

Ett nytt landmärke i Bjärreds centrum

Tillsammans med Lomma kommun skapar vi en utbyggnad av ett nytt levande centrum i Bjärred. Det nya torget hämtar inspiration från Bjärreds placering vid havet och bebyggelsen knyter an till områdets tegeltradition omgiven av gröna stadsrum. Ett nytt landmärke som alla i Bjärred ska känna stolthet kring. Vi erbjuder möjligheterna till ett perfekt boende med närheten till service, grönområden och havet. Ritat av JUUL|FROST Arkitekter i Köpenhamn. Dansk arkitektur som sticker ut!

Havsnära husdrömmar i Svarte

I Svarte, 5 minuter från Ystad, växer ett helt nytt bostadsområde fram med radhus, kedjehus, villor och souterränghus. Här bor du tryggt och bekvämt, och njuter av strandliv året om – allt från sköna sommardopp till mysiga höstpromenader längs havet.

Kävlinge växer. Välkommen till Stationsstaden!

Centralt i Kävlinge växer den nya stadsdelen Stationsstaden fram på unikt pendlingsläge för dig som vill bo riktigt bra och bekvämt, en helt kort tågresa från Malmö-Lund.

Nytt verksamhetsområde i Hasslanda

I Hasslanda i Lund planerar Midroc ett nytt område för både handels- och industriändamål. I detaljplanen finns även generösa byggrätter för bland annat kontor.

Sunda trähus i Uppsala

I Uppsalas nya stadsutvecklingsområde Östra Sala backe skapar Midroc 103 nya bostäder i klimatsmarta och sunda trähus.

Västra Sjöstaden

Västra Sjöstaden är ett stadsutvecklingsprojket av en ny stadsdel i centrala Trelleborg med tillgång till både kusten och staden.