Projekt under planering

Inom markutveckling erbjuder vi gynnsamma möjligheter för en god investering. Vi skapar attraktiva områden med stor potential som människor gärna söker sig till.

Embassy of Sharing

Embassy of Sharing ska göra Hyllie till den pulserande och inkluderande miljö stadsdelen har potential att bli. Med fokus på att göra området till en socialt inkluderande och innovativt grön plats.

Hasslanda – Framtidens lager & logistik

I Hasslanda i Lund planerar Midroc ett nytt område för både handels- och industriändamål. I detaljplanen finns även generösa byggrätter för bland annat kontor.

Maria Magle - unika bostäder i centrala Lund

I de anrika kvarteren, vid Magle Stora och Lilla Kyrkogata i Lund, utvecklar Midroc bostäder i den fastighet som på 1800-talet uppfördes av Lunds universitet. Vackra bostadsrätter kommer att växa fram då stort fokus ligger på att ta tillvara det unika och funktionella.

Bo bekvämt i Tornlyckan

I de sydöstra delarna av Höganäs, växer en helt ny stadsdel fram med bostäder, service, verksamheter, skola, förskola och park. Vi erbjuder möjligheterna till ett tryggt och bekvämt boende i Höganäs modernaste stadsdel med närhet till service, sportcenter, hav och natur.

Trygghetsboende i Viken

På trevligt läge, nära Viken Centrum planerar vi för ett trygghetsboende. Vi erbjuder möjligheterna till ett trevlig boende med närhet till service, kommunikationer, byn och havet. Ritat av, arkitektkontoret Jakobsson Pusterla.

Villa Brevik i Stockholm på Lidingö

Nu utvecklar vi Villa Brevik på Lidingö i Stockholm och kommer att bygga ett antal friliggande en- eller tvåbostadshus på området. Karaktären på den nya bebyggelsen kommer att inspireras av svensk sekelskiftesarkitektur.

Trelleborg Övre - Centralt och välplanerat

I centrala Trelleborg, bara ett stenkast från Stortorget, Stadsparken och med närhet till både Centralstationen och hamnen utvecklas ett 60-tal nya bostadsrätter med 1-3 rum och kök.

Västra Sjöstaden

Västra Sjöstaden är ett stadsutvecklingsprojket av en ny stadsdel i centrala Trelleborg med tillgång till både kusten och staden.

Sunda trähus i Uppsala

I Uppsalas nya stadsutvecklingsområde Östra Sala backe skapar Midroc 103 nya bostäder i klimatsmarta och sunda trähus.

Kävlinge växer. Välkommen till Stationsstaden!

Centralt i Kävlinge växer den nya stadsdelen Stationsstaden fram på unikt pendlingsläge för dig som vill bo riktigt bra och bekvämt, en helt kort tågresa från Malmö-Lund.

Havsnära husdrömmar i Svarte

I Svarte, 5 minuter från Ystad, växer ett helt nytt bostadsområde fram med radhus, kedjehus, villor och souterränghus. Här bor du tryggt och bekvämt, och njuter av strandliv året om – allt från sköna sommardopp till mysiga höstpromenader längs havet.