Malmö, Hyllie - Townhouse, ditt eget stadsradhus

En ny, hållbar stadsdel har växt fram i Malmö, med spännande arkitektur, härliga grönområden och kommunikationer som kan ta dig till hela världen. På Sagas Gränd i Hyllie har Midroc utvecklat 16 bostadsrätter i form av tvåplans townhouses.

En oas i händelsernas centrum

Med tåg från Hyllie når du centrala Malmö på tre minuter och den internationella flygplatsen Kastrup på tretton. Vill du till Lund eller Köpenhamn tar resan ca tjugo minuter. Centralare än så är det svårt att bo i Öresundsregionen. Samtidigt är Hyllie en lugn plats, med välplanerade parker och grönområden för lek, motion och avkoppling. Ett nät av gång- och cykelvägar tar dig både närmre stadens centrum och längre ut i naturen.

Hyllie Townhouse är 16 unika stadsradhus om cirka 100 kvadratmeter vardera, fördelade på två etage. Den danska arkitekturen med sin kärlek till detaljerna ger en tydlig premiumkänsla. Husens uttrycksfulla exteriör markerar att detta är bostäder som skiljer sig från mängden.

Bostäderna är utformade av de danska arkitekterna Juul & Frost och är helt unika i sitt slag. Enkla former, rena linjer, harmoniska proportioner och vackra naturmaterial gör att dansk arkitektur efterfrågas världen över.

Inredning och utrustning har valts med omsorg för att värna om miljön och samtidigt skapa en bättre boendekänsla med tryggheten i fokus.

Hyllie är på god väg att bli en hållbar stadsdel med internationella förtecken, intressant arkitektur och vackra parker. Fullt utbyggd kommer stadsdelen att rymma 12 000 bostäder och 15 000 arbetsplatser.

Omfattning

16 townhouses i två plan, bostadsrätter

Plats

Sagas Gränd, Malmö