Referensprojekt bostäder

Sedan knappt 20 år tillbaka har Midroc utvecklat en rad fastighetsprojekt, både bostäder och kommersiella lokaler. Några få referensprojekt finns angivna här. Kontakta oss gärna för mer information!

Sveriges högsta nybyggda bostäder i trä

Midroc Property Development har utvecklat 134 bostadsrätter intill sjön Trummen i Växjö. De har byggts med massiv trästomme i åtta plan och är Sveriges högsta nybyggda bostäder i trä.

Metropol, Helsingborg - havsutsikt och stadspuls i söders hjärta

I Helsingborgs citys södra kvarter, bara ett stenkast från Öresund, har det skapats en ny levande stadsdel med många ansikten. Här är det nära till goda kommunikationer, där Knutpunktens nya södra uppgång bara ligger ett stenkast bort, och utbudet av mysiga restauranger är rikt.

Bostadsrätter och vårdboende i Landskrona

Midroc har i samarbete med HSB Landskrona utvecklat ett nytt bostadskoncept på ett centralt läge i Landskrona. Fastigheten byggs med en kombination av ett vårdboende och 22 bostadsrätter, och uppförs som tredimensionell fastighetsbildning.

Ett nytt bostadskvarter i centrala Höganäs

Midroc har skapat ett småskaligt och tryggt boende i ett centralt placerat kvarter i Höganäs. Tidigare låg det en skola på tomten.

Hyllie Townhouse - ditt eget stadsradhus og toget til byen

En ny, hållbar stadsdel har växt fram i Malmö, med spännande arkitektur, härliga grönområden och kommunikationer som kan ta dig till hela världen. På Sagas Gränd i Hyllie har Midroc utvecklat 16 bostadsrätter i form av tvåplans townhouses.

Nya bostäder i gammalt spannmålslager

Lagerhuset i Eslöv har omvandlats från historiskt lagerhus för spannmål till en modern bostadsrättsförening med 31 lägenheter. Ett boende med högt i tak, milsvid utsikt och bevarade detaljer.