Bostäder med den allra vackraste utsikten

Brf Furutåviken växer fram som sista etapp på Vallen i södra Växjö, mellan Södra Bergundasjön och Växsjösjön. Med vatten på båda sidor och Bokhultets naturreservat alldeles utanför dörren är det enkelt att njuta av naturen varje dag, året om.

 

Nu finns det endast ett fåtal lägenheter kvar i populära Vallen. Endast åtta minuter från Växjö centrum, på bekvämt cykelavstånd till universitetet och med naturen som närmsta granne – läget för Brf Furutåviken är verkligen valt med omsorg. Här flyttar du in i ljusa, moderna lägenheter av hög kvalitet.

Nybyggt med New Englandkänsla

Med vacker cederträfasad, som för tankarna till New England, varvat med mjukt putsade väggar och generösa balkonger ger Brf Furutåviken ett inbjudande och varmt intryck. Här flyttar du in i ljusa, moderna lägenheter av hög kvalitet. Och med gott om plats för familj och vänner: den öppna planlösningen rymmer härliga sällskapsytor och på balkongerna finns plats för både kryddodling och sittgrupp. En del av lägenheterna har dessutom rejäla takterrasser där du kan njuta av såväl morgon- som kvällssol.

En utsikt som får dig att längta hem

Utsikten från Brf Furutåviken slår det mesta. Här följer du årstidernas växlingar direkt från frukostbordet och njuter av allt från vårens skira grönska till höstens härliga färgexplosioner. För att inte tala om sjöarna som ger en rofylld inramning året om. Balkonger och uteplatser är generöst tilltagna, och du kan välja att glasa in din balkong om du vill göra utesäsongen extra lång. Flera av lägenheterna har två balkonger, och en del stoltserar dessutom med stora takterrasser där du kan njuta av såväl morgon- som kvällssol.

Omfattning

46 bostadsrätter

Plats

Sjövallavägen, Växjö

Inflyttning

Omgående inflyttning 

Status

Till salu

Kontakt

Fastighetsmäklare

Mikaela Nilsson

0705-79 98 34

mikaela.nilsson@fastighetsbyrån.se