Moderna radhus med varm träkänsla

Nu färdigställer vi den sista etappen med de populära radhusen i äganderätt på vallen i Växjö. Tre radhus byggs, samtliga radhus är i två plan och är 119 kvadratmeter stora. Husen ligger endast 8 minuter från Växjö centrum, på bekvämt cykelavstånd till universitetet och med naturen som närmsta granne. Inflyttningsklara december 2019.

Husen har underhållsfria fasader i cederträ, med inslag av svarta fasadskivor. Varje hus har en mindre trädgård med en delvis inbyggd uteplats. Här ges utrymme för umgänge i en solig och lite mer privat omgivning.

Välplanerade radhus med tre sovrum

Ljus och rymd är första intrycket när du kliver in i ett av Vallens välplanerade radhus. Med entrésidans ljusinsläpp i ryggen ser du rakt igenom huset och ut mot gårdssidan. Kök och vardagsrum är öppna ut mot trädgårdens uteplats, vilket gör att bottenvåningen känns luftig. Bra överblick över både bottenvåning och trädgård ger goda möjligheter att hålla uppsikt över tex lekande barn.

Vår utgångspunkt har varit att skapa hus med klokt utnyttjade ytor. Vi tror nämligen att du, som vi, vill kunna använda så många av hemmets kvadratmetrar som möjligt. På bottenplan finns ett badrum med wc/dusch och tillhörande tvättstuga. Vid besök kan rummet enkelt delas av med hjälp av en salons-dörr. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. En hel bänkskiva ovanpå maskinerna ger bra arbets och avlastningsyta. Den svarta trappan utgör en fin kontrast mot de ljusa väggarna och golven av ask. För att framhäva trappan ytterligare har vi försett den med infälld belysning. På plan två hittar du husets tre sovrum samlade runt ett öppet allrum. Det större av sovrummen har en fransk balkong.

Väl genomtänkta och praktiska lösningar finns alltså överallt. Att utnyttja ytan under trappan på bottenvåningen till förvaring är bara en av många effektiva lösningar.

Anmäl ditt intresse! Försäljningen sker i samband med Fastighetsbyrån, se kontaktuppgifter nedan.

Omfattning

3 radhus i 2-plan, 119 kvm.

Adress

Sjövallavägen

Säljstart bostäder

Maj 2019 

Planerad inflyttning

Årsskiftet 2019/2020

Status

Till salu 

Kontakt

Försäljningen sker i samarbete med Fastighetsbyrån.

Mikaela Nilsson, Fastighetsmäklare

0705-79 98 34

mikaela.nilsson@fastighetsbyrån.se