Grönt och skönt med city runt hörnet

Midroc utvecklar ett nytt bostadshus med 23 lägenheter nära centrum i Solna men med grönska ända in på knuten. Med närheten till både service och kommunikationer, erbjuder vi ett unikt boende som förenklar vardagen. Vi erbjuder möjligheterna.

Samtliga lägenheter är slutsålda.

Huset blir fyra våningar högt och med vindsvåningar med terrass och milsvid utsikt. Bostäderna har 1-4 rum och kök, med högkvalitativa materialval och genomtänkta planlösningar. Samtliga lägenheter har balkong, takterrass eller uteplats. Flertalet av lägenheterna i Hannebergsparken har kvällssol på sina balkonger och uteplatser, varav många med fantastisk utsikt över takåsarna. I anslutning till entrén finns även parkeringsmöjligheter

När du står i denna lugna och lummiga återvändsgata, som Sagagatan är, är det väldigt svårt att tro att detta är en av Solnas mest centralt belägna adresser. Här bor du några få hundra meter från Solna Centrum. Det innebär att du med bara ett par minuters promenad, har tillgång till det mesta; affärer, restauranger, gym och badhus samt vardagsservice såsom skolor, bibliotek, apotek, polisstation och vårdcentral.

Omfattning

23 bostäder

Plats

Hannebergsparken, Solna

Inflyttning

Mars 2018

Status

Slutsålt

Kontakt

Marcus Olson Ehn (Fastighetsmäklare på Notar)
0730-30 90 30
macus.oe@notar.se