Brf West för kreativa möjligheter

Kryddor i krukor. Havet, cykelbanor och bilpool. En dörr du bara stänger när du reser bort men ställer på vid gavel för vännerna. Runt hörnet ligger matbutiken och världen, i gatuplan restaurangen. Fastigheten vi utvecklar på klassisk mark i det genuina Västra Hamnen ger dig alla möjligheter till ett enklare och mer hållbart liv. Ritat av Juul & Frost Arkitekter Copenhagen - Lite snyggare och mycket mer danskt.

Det möjligas magi

Stora fönsterpartier, ljusa golv och goda möjligheter att påverka inredning och material. I Brf West är det bokstavligen högt i tak, minst 270 centimeter faktiskt. Variationen mellan lägenheter och stadsradhus skapar en dynamisk mix av grannar i olika faser av livet. Välkommen du också. När du hittar hem lär du inte flytta i första taget. Varför skulle du?

För ett modernt liv

Brf West är utvecklat för en hållbar och smart framtid. För en livsstil som gör medvetna miljöval men som också är helt modern och uppkopplad. Du kan bo här, jobba här, shoppa, handla mat och gå på krogen här. Och havet. Vi nämnde väl havet? Solen går ned i väst och du kan uppgradera Instagram-flödet med allt från gyllene sol till dramatiskt grått. Varje dag ett nytt scenario. Så vad väntar du på?

 

Omfattning

73 bostäder bestående av lägenheter 2-4 RoK, terasslägenheter 3-5 RoK, studios 1-2 RoK och stadsradhus 4 RoK med egen täppa eller balkong samt 4 butikslokaler.

Du har också tillgång till källarförråd, cykeldepå, bilpool och parkering.

Adress

Lilla Varvsgatan, Malmö

Säljstart bostäder

Preliminärt, hösten 2018

Inflyttning bostäder

Preliminärt, Q4 2020

Status

Planerat

Kontakt

Liselott Wickzén
010-470 74 13
liselott.wickzen@midroc.se