Stick ut mellan hav och city

Sältan i luften, det unika läget, granne med Turning Torso, arkitekturen med dansk träffsäkerhet, premiumkänslan i detaljerna och närheten till allt. När sista tomten i Västra Hamnens kärna förvandlas till Brf West är livskvalitet utöver det vanliga inte en dröm. Det är en verklig möjlighet. Ritat av JUUL|FROST Arkitekter i Köpenhamn. Dansk arkitektur som sticker ut!

 

I möjligheternas mitt

Midroc bygger 73 bostadsrätter i hörnet av Västra och Lilla Varvsgatan. Adressen är närmast ikonisk, granne med Turning Torso. Det blir en levande och kreativ mix av ettor, tvåor, treor, fyror, townhouses, takvåningar med terrass och upp till fem rum.

Stadsdelen med stänk från havet

Här är det fri passage ner till det alltid lika uppfriskande morgondoppet. Längs strandpromenaden kan du få följe av solnedgången samtidigt som du rastar hunden eller sticker ut och springer en runda. När andan faller på eller magen kurrar smiter du bara ner till någon av de mysiga restaurangerna. Butiker, service och parker – allt som gör att vardagen får ett skönt flyt finns utanför dörren eller i kvarteren runt om. På knappa tio minuter kan du stå på Centralstationen, redo för city och resten av världen.

73 sköna möjligheter

Geometrin på tomten stärker flödena i omgivningarna och öppnar upp mot väster och söder. De noga genomtänkta planlösningarna är lätta att möblera och ser till att ytorna blir smarta oavsett om du bor i en etta, tvåa, trea, fyra, takvåning eller i ett townhouse. Oavsett storlek på bostaden har du en egen plats i eftermiddags- eller kvällssolen. På den härliga, gemensamma innergården hittar du fler mysiga ställen med strålande sol eller i skön skugga.

Townhouse, stadsradhus i två plan

I Brf Wests townhouse finns det plats att växa. Här får familjen ett väldisponerat, levande hem där såväl designklassiker som loppisfynd fungerar. På den egna täppan kan du grilla, läsa en bok eller påta i jorden medan barnen leker med kompisarna på innergården. 

Omfattning

73 bostäder bestående av lägenheter 2-4 RoK, terasslägenheter 3-5 RoK, studios 1-2 RoK och Townhouse 4 RoK med egen täppa eller balkong samt 4 butikslokaler. 

Du har också tillgång till källarförråd, cykeldepå, bilpool och parkering. 

Adress

Lilla Varvsgatan, Malmö

Inflyttning bostäder

Preliminärt, våren 2021

Status

Till salu

Kontakt

Liselott Wickzén
010-470 74 13
liselott.wickzen@midroc.se