Hyllie Corner, där möjligheterna är större

Hyllie Corner är det perfekta boendet för dig som ständigt är på väg och älskar att upptäcka nya platser. Kastrups internationella flygplats ligger bara 13 minuter bort med tåg. Här kommer både långresan och spontana avstickare till Europas metropoler kännas nära till hands.

Hyllie Corner blir en signaturbyggnad i Malmös mest expansiva stadsdel. På bästa läge i ett av de södra hörnen av Hyllie Allé bygger vi 76 bostadsrätter i varierande utformning och storlekar ända upp till 147 kvm.

Med tåg från Hyllie når du centrala Malmö på tre minuter och den internationella flygplatsen Kastrup på tretton. Vill du till Lund eller Köpenhamn tar resan ca tjugo minuter. Ett nät av gång- och cykelvägar tar dig enkelt både närmre stadens centrum och längre ut i naturen. För den bilburne tar man sig kvickt ut på antingen motorväg eller ringleder. Centralare än så här är det svårt att bo i Öresundsregionen.

Hyllie är på god väg att bli en hållbar stadsdel med internationella förtecken, intressant arkitektur och vackra parker. Fullt utbyggd kommer stadsdelen att rymma 12 000 bostäder och 15 000 arbetsplatser.  

Omfattning

76 bostadsrätter

Plats

Hyllie Allé, Malmö

Inflyttning

Våren 2020

Status

Till salu

Kontakt

Daniel Lundin (Fastighetsmäklare)
070-146 92 95
daniel.lundin@fastighetsbyran.se

Övrigt

Är du intresserad av kommande hyresrätter under byggnation i Kv. Nanna kontaktar du Brorman Fastigheter AB.