Fritt fram för frisk luft

I Brf Vingen bor du med naturen runt knuten, nära city, med trivseln satt i första rummet och ljuset som bara söder- och västerläge bjuder på. I Bulltofta Friluftsstad, längst Elsa Anderssons gata utvecklar vi 69 bostadsrätter, från 1:or på 49 kvm till 3:or på 85 kvm. Vill du också bli granne med Malmös största park? Beräknad inflyttning våren 2021

75 hektar klorofyll och fågelkvitter ingår

Välkommen att komma närmare naturen. Snöra på dig skorna och spring en runda innan frukost. Kanske läge att skaffa hund? Samla ihop vännerna och spela brännboll på helgen. Oavsett takt och sällskap, kan du alltid fylla lungorna med luft och sinnet med lugn här.

En enkel vardag

Bulltofta Friluftsstad erbjuder det mesta som får vardagen att fungera. Bank, bensin, burgare och butik med brett utbud och generösa öppettider ligger bara ett par minuters promenad från ditt kvarter. Ytterligare några minuter bort har du mer service och fler butiker. Det är inte heller långt till förskolor och skolor upp till nian. Läget är till och med bra när du vill ta dig till city och vidare. Här finns fina cykelbanor som tar dig tryggt till centrum på en kvart, bussen stannar drygt 500 m från din dörr och du kör snabbt till påfarten till Ringvägen.

Hem ljusa, hem 

Kvadratmeter som bjuder massor av rymd, ljus och luft. Genomgående planlösningar som skapar ett naturligt flöde, fria siktlinjer och självklara funktioner i varje rum. Rejält med förvaring därtill. I Brf Vingen är det lätt att känna sig som hemma. 

Det enkla är det sköna

De flesta av bostäderna i Brf Vingen är tvåor, från 49 till 65 kvm. Utöver det finns treor på 79 till 89 kvm samt ett par ettor på hela 49 kvm. Genomtänkta planlösningar gör ytorna effektiva och rummen lätta att möblera, använda och trivas i. Att människor mår bra av ljus är ingen nyhet. I Brf Vingen maximeras upplevelsen med vita väggar, ekparkett, generösa fönster, spotlights i taket och ljus natursten på fönsterbänkarna. Söder- och västerläget gör förstås sitt till, med mängder av dagsljus. Dessutom skapar den rena och enkla känslan en fin fond där din personliga stil kan lysa.

Oasen på hemmaplan

Brf Vingen har tre egna uteplatser som badar i sol tack vare söderläget. Dessutom har du tillgång till kvarterets innergård med mjuka gröna ytor, gräsmattor och fruktträd. Häckarna skapar tre naturliga uterum där du kan grilla, leka med barnen, umgås med vänner och grannar – eller göra precis ingenting. Vill du inte vara ute på innergården, får du solgass mest hela dagen hemma på din balkong eller uteplats. Båda är delvis indragna, vilket skapar mys och lite skydd från vind.

 

Omfattning

Etapp 1: Hus 1 och 2 med 45 bostadsrätter 
Etapp 2: Hus 3 med 24 bostadsrätter 

Plats

Elsa Anderssons gata, Malmö 

Tidsplan Etapp 1

Säljstart: april 2019 (etapp 2 prel. säljstart januari 2020) 
Byggstart: september 2019
Inflyttning: prel. våren 2021 

Status

Till salu 

Kontakt

MARIA DAHL

Reg. Fastighetsmäklare

Mobil 0708 17 58 96 | Malmö 040 98 11 77

maria.dahl@vaningen.se