Brf Aero - Ta ditt hem till nya höjder

Vi har säljstartat vårt sista projekt med attraktiva bostäder i populära Bulltofta Friluftsstad. En dryg kvarts cykeltramp ifrån city får du det bästa av alla världar. En luftig och smart planlösning med utsikt. Omgivningar som uppmuntrar till en syresatt fritid. Närhet till saker som ger vardagen flyt. Med Brf Aero öppnar sig höjdarmöjligheter i Bulltofta Friluftsstad.

Bekvämt och nära

Söder om Bulltofta Friluftspark ligger Bulltofta Friluftstad, en ny levande stadsdel med bostäder, service och handel som kompletterar den nostalgiska retrovillabebyggelsen. Allt beräknas stå klart 2022 och är då en småstad i storstaden.

Här finns redan allt som ger vardagen skönt flyt för nästa och nuvarande generation. Bank, bensin, burgare, butiker, service och såväl flera förskolor som grundskolor ligger nära. Faktum är att en förskola planeras längre bort i kvarteret och kanske tillför lokalen i Brf Aeros gatuplan ytterligare guldkant på din tillvaro. 

Gång- och cykelbanorna är fina både inom området och in till stan. När du vill ta dig till city och vidare finns det alternativ. Bussen stannar en kort promenad från din dörr, och vid Värnhem byter du vid behov till mängder av andra stads- och regionbussar. Tar du hellre bilen, är du på Inre Ringvägen på ett kick.

Sista chansen till nybyggt i Bulltofta Friluftsstad

Med Brf Aero bebygger Midroc sin sista tomt i Bulltofta Friluftsstad och det blir en fin final. Med som mest sju våningar sträcker huset sig stolt mot skyn och den vita och gröna paletten gör vägbeskrivningen ”hörnet Ahrenbergsgatan och Elsa Anderssons gata” överflödig.

35 sköna bostadsrätter 

Brf Aero består av 35 bostadsrätter, alltifrån en etta på 38 kvm med egen uteplats, till en fantastisk fyra på 100 kvm med milsvid utsikt. Oavsett vilken bostad du än väljer, får du en planlösning som maximerar inte bara ytan utan också upplevelsen av rymd, ljus och luft. Varje detalj är väl genomtänkt och noga utvald för att du alltid ska känna lite hemlängtan.

”Brf Aero är ett blickfång. Gestaltningen är lite edgy och mycket grön. Som arkitekt är det viktigt att rita något estetiskt tilltalande, men jag vill också skapa hem där jag själv skulle kunna tänka mig att bo.”

Elena Karterud, arkitekt SAR/MSA, Jais Arkitekter

Omfattning, Brf Aero

35 bostadsrätter, fördelat på 1-4 rok

1 lokal i bottenplan

Parkering

Möjlighet att hyra parkering i närliggande parkeringshus.

Plats

Hörnet Ahrenbergsgata­n och Elsa Anderssons gata, Bulltofta Friluftsstad, Malmö kommun.

Status

Till salu

Inflyttning

Preliminärt hösten 2022

Kontakt

Maria Dahl, Reg.Fastighetsmärklare Våningen och Villan

070-817 58 96

maria.dahl@vaningen.se