Brf Life - Ett aktivt val för framtiden!

Våra Svanenmärkta och välplanerade bostadsrätter i Brf Life, kommer att ligga centralt i den nya, hållbara stadsdelen Brunnshög i Lund. Här bor du granne med spårvägen och har nära till både service och härliga naturområden. Njut av ett grönt, socialt och aktivt liv! Planerad säljstart februari 2021.

Brunnshög - Lunds mest spännande nya område tar form

Brunnshögs placering i gränslandet mellan staden och landet gör att du har alla möjligheter att leva och bo i en harmonisk och trygg blandad miljö av högteknologisk forskning, bostäder, service och naturområden. Människan är i centrum och de publika rummen skapas för att du ska kunna leva ett aktivt liv, träffa människor och skapa gemenskap. Väljer du att bo i Brf Life, har du alla förutsättningar för ett grönare och skönare liv.

Den nya spårvägen kommer att gå från centrala Lund genom Brunnshög och ut till ESS. Du är därför aldrig långt från stadens puls eller framtidens utveckling och med naturen runt hörnet kommer du att ha möjlighet att upptäcka både parker, stadsodlingar och löparspår.

Läs mer om kommunens visioner för Brunnshög: https://www.lund.se/brunnshog

 


Vårt mest aktiva projekt

Våra bostadsrätter i Brf Life kommer att ligga i den centrala delen av Brunnshög, strategiskt placerat intill spårvägen. Runt knuten kommer service, dagligvaruhandel, parker och annat finnas som underlättar i vardagslivet.

I Brf Life planeras just nu för 42 bostadsrätter från 1 till 3 rok, med tyngdpunkt på väldisponerade 2 rok. Huset kommer att genomsyras av hållbarhet, gröna rum, smarta hemkoncept och goda förutsättningar till ett välmående genom möjligheter till sociala kontakter och ett aktivt liv. För att kunna leva självklart hållbart tror vi bland annat på solceller, fjärrvärme, växthus på gården, en social hub i entréplan och ett bilfritt boende.

Bilfritt boende 

Brf Life kommer att vara ett bilfritt boende. Du kommer att ha enkel tillgång till spårbunden kommunikation och flera cykel-och gångbanor finns direkt utanför dörren. För boende kommer det att finnas fri tillgång till bilpoolsmedlemskap samt möjlighet till att ansluta sig till delning av både elcyklar och lådcyklar. Den gemensamma cykeluppställningsplatsen kommer att finnas i entréplan i direkt anslutning till vår sociala hub.

SoHub

Sociala hubben, SoHub, erbjuder ett allrum med plats för spännande och energifyllda samtal, fika, delning av saker och förvaringsskåp. Vår SoHub i Life kommer dessutom att ha en stor gemensam tvättstuga och cykelpool med tillhörande verkstad. Naturligtvis kommer det också att finnas gott om plats till din egna cykel i ett generöst cykelförråd, placerad i källaren. Självklart har vi också tänkt på avspolningsmöjligeter efter en lerig mountainbiketur, löparrunda eller långpromenad med hunden.

Smarta hemkoncept

I Brf Life kommer nya system, tekniker och innovationer att utforskas med syftet att förenkla och energieffektivisera vardagen. I skrivande stund håller vi på att arbeta fram de olika lösningarna som kommer att finnas på plats lagom till din inflyttning.

Brf Life = Gröna rum

Grönt är skönt tycker vi så därför väljer vi att skapa en riktigt grön gård med plats för aktiviteter eller stilla lugn och ro. Gården i Brf Life kommer att erbjuda en variation av växtlighet som bidrar till biologiskt mångfald. Fågelholkar, gröna tak med solceller och ett växthus med plats för odling. Vår ena kortsida av huset kommer att kantas av gröna klätterväxter och även invändigt planerar vi för en inspirerande miljö.

Självklart hållbart

När du väljer att bosätta dig i Brf Life kommer du att bo i en energismart bostad. Här möjliggörs det, genom innovation och teknik, att leva ett hållbart liv på riktigt. Vi har tänkt på allt. Du kommer att kunna leva grönt, dela saker, använda gemensamma ytor, aktivera dig och ta del av en socialt hållbar vardag. Varje dag. Självklart hållbart – det är så vi på Midroc tänker!

Omfattning

42 bostäder bestående av lägenheter 1-3 rok. alla med egen uteplats, balkong eller takterrass.

Parkering

Nej

Bilpool

Ja

Cykelpool

Ja, elcyklar och lådcyklar

Plats

Centrala Brunnshög i Lund

Status

Säljstart februari 2021

Inflyttning

Preliminärt våren 2023

Kontakt

Liselott Wickzén
010-470 74 13
liselott.wickzen@midroc.se

Läs mer och anmäl ditt intresse på brf-life.se