Ditt drömboende vid hav och strand

På bästa strandläge i Borstahusen, Landskrona, utvecklar Midroc nya premiumboenden i strandhus, gatuhus och bostadsrätter. Njut av det pittoreska fiskeläget och de vita sandstränderna alldeles utanför dörren, och samtidigt av storstadens puls på mindre än 20 minuters avstånd. Vi erbjuder möjligheterna.

Vakna några meter från havet

Midroc utvecklar nu bostäder i området Strandbyn, alldeles vid vattnet.
Närmast havet bygger vi 13 exklusiva strandhus och precis innanför 19 gatuhus. Därutöver bygger vi även 17 bostadsrätter med uteplatser och balkonger där du kan njuta av den fina utsikten över Danmark. Samtliga bostäder är slutsålda. 

Avkopplande och naturnära

Landskrona kommun satsar stort på det goda livet – här finns bl a utegym, Spa, vandringsleder, fantastiska cykelvägar, beachvolleyboll och en 36-håls golfbana. Och i närområdet finns spännande utflyktsmål för både stora och små. Kanske en båttur till natursköna Ven och Tycho Brahes observatorium för de nyfikna? 2017 öppnade den internationell skola i Borstahusen, Engelska Skolan, med klasser F-9. Som alternativ finns även Säbyholms Montessoriskola som ligger naturskönt omgiven av en vacker herrgårdspark och rogivande grönområden.

I Borstahusen bor du nära naturen men ändå i ett unikt kommunikationsläge. För den bilburne ligger motorvägen fem minuter bort, och för tågpendlaren ligger Landskronas tågstation på bekvämt cykel- och bussavstånd. Inom en timme når du dessutom tre flygplatser (Ängelholm, Sturup och Kastrup)!

Omfattning

Etapp 1: 13 strandhus (äganderätter)
Etapp 2: 17 bostadsrätter i ett flerbostadshus 
Etapp 3: 19 gatuhus (bostadsrätter)

Plats

På bästa strandläge i nya området Strandbyn i Borstahusen 

Tidsplan Etapp 1 och 2

Säljstart: Kvartal 2, 2018
Byggstart prel. Vintern 2018/2019 
Inflyttning prel. Sommaren 2020

Status

Slutsålt 

Kontakt

Pia Forne
010-470 74 20
pia.forne@midroc.se