Borstahusen - Ditt drömboende vid hav och strand

På bästa strandläge i Borstahusen, Landskrona, utvecklar Midroc nya premiumboenden i parhus, radhus och bostadsrätter. Njut av det pittoreska fiskeläget och de vita sandstränderna alldeles utanför dörren, och samtidigt av storstadens puls på mindre än 20 minuters avstånd. Vi erbjuder möjligheterna.

Midroc utvecklar nu bostäder i området Strandbyn, alldeles vid vattnet.
Närmast havet bygger vi 13 exklusiva strandhus och precis innanför 19 gatuhus. Därutöver bygger vi även 17 bostadsrätter med uteplatser och balkonger där du kan njuta av den fina utsikten över Danmark.

Landskrona kommun satsar stort på det goda livet – här finns bl a utegym, Spa, vandringsleder, fantastiska cykelvägar, beachvolleyboll och en 36-håls golfbana. Och i närområdet finns spännande utflyktsmål för både stora och små. Kanske en båttur till natursköna Ven och Tycho Brahes observatorium för de nyfikna? Inom kort öppnas även en helt ny internationell skola  i Borstahusen, Engelska Skolan, med klasser F-9. Som alternativ finns även Säbyholms Montessoriskola som ligger naturskönt omgiven av en vacker herrgårdspark och rogivande grönområden.

I Borstahusen bor du nära naturen men ändå i ett unikt kommunikationsläge. För den bilburne ligger motorvägen fem minuter bort, och för tågpendlaren ligger Landskronas tågstation på bekvämt cykel- och bussavstånd. Inom en timme når du dessutom tre flygplatser (Ängelholm, Sturup och Kastrup)!

Gör en intresseanmälan via länken till höger så kontaktar vi dig så snart säljstarten närmar sig. Vill du veta mer om Borstahusens utveckling framöver, se kommunens sida genom att klicka på länken "Bo i Borstahusen" till höger.

Omfattning

Etapp 1: 13 strandhus (äganderätter)
Etapp 2: 17 bostadsrätter i ett flerbostadshus
Etapp 3: 19 gatuhus (bostadsrätter)

Plats

På bästa strandläge i nya området Strandbyn

Tidsplan Etapp 1

Säljstart: Kvartal 2, 2018
Byggstart prel. hösten 2018
Inflyttning prel. kvartal 1, 2020

Status

Till salu

Kontakt

Pia Forne
010-470 74 20
pia.forne@midroc.se