Ditt strandnära drömboende i gatuhusen

På bästa strandläge i Borstahusen, Landskrona, utvecklar Midroc bostäder i det nya området Strandbyn. Den sista etappen består av 19 välplanerade gatuhus med egen mysig täppa. Gatuhusen är 103 respektive 119 kvm. Samtliga gatuhus är slutsålda.

Bekvämlighet i varje kvadratmeter  

En öppen och generös bottenvåning med gott om plats för familj och vänner, och en ovanvåning med tre sovrum och allrum där du kan dra dig tillbaka och koppla av. I våra nybyggda gatuhus är det enkelt att njuta av livet, varje dag.

Extra höga fönster och ett väl tilltaget glasparti mot husets lättskötta trädgård ger gatuhusen ett härligt och levande ljusflöde. I ovanvåningens master bedroom finns dessutom en fransk balkong.

Grovkök med tvätt  

Från den charmiga gatumiljön når du husets huvudentré, men du kan även välja att gå direkt in i i grovköket från trädgårdssidan. Här finns tvättmaskin, torktumlare och gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob, smart placerad under trappan till övervåningen. 

Stilrena badrum med skön golvvärme  

Med större kakelplattor skapas rymd och elelegans. Gatuhusens helkaklade badrum har stilrent vita väggar och golv i elegant, grå granitkeramik. Taket är nedsänkt och försett med spotar.

Avkopplande och naturnära 

Landskrona kommun satsar stort på det goda livet – här finns bl a utegym, Spa, vandringsleder, fantastiska cykelvägar, beachvolleyboll och en 36-håls golfbana. Och i närområdet finns spännande utflyktsmål för både stora och små. Kanske en båttur till natursköna Ven och Tycho Brahes observatorium för de nyfikna? 2017 öppnade den internationell skola i Borstahusen, Engelska Skolan, med klasser F-9. Som alternativ finns även Säbyholms Montessoriskola som ligger naturskönt omgiven av en vacker herrgårdspark och rogivande grönområden.

I Borstahusen bor du nära naturen men ändå i ett unikt kommunikationsläge. För den bilburne ligger motorvägen fem minuter bort, och för tågpendlaren ligger Landskronas tågstation på bekvämt cykel- och bussavstånd. Inom en timme når du dessutom tre flygplatser (Ängelholm, Sturup och Kastrup)!

Vill du veta mer om Borstahusens utveckling framöver, se kommunens sida genom att klicka på länken "Bo i Borstahusen" till höger.

Omfattning

19 gatuhus (bostadsrätter)

Plats

På bästa strandläge i nya området Strandbyn i Borstahusen

Parkering

En liten bit bort, på bekvämt gångavstånd, finns p-platser att hyra. 

Tidplan

Planerad inflyttning våren 2021

Status

Slutsålt 

Kontakt

Pia Forne
010-470 74 20
pia.forne@midroc.se