Bli först på torget!

På bästa läge, alldeles vid torget, hittar du Brf Stationstorget med ljusa, välplanerade bostadsrätter. Här bor du på första parkett, mitt i hjärtat av Kävlinges nya, spännande stadsdel. Samtliga lägenheter i Brf Stationstorget är slutsålda.

Storstadsnära småstadsliv

I centrala Kävlinge växer den nya stadsdelen Stationsstaden fram. På bästa läge, alldeles vid torget, bygger Midroc 64 bostadsrätter (1- 5 RoK). Här kan du njuta av storstadsnära småstadsliv - med tåget når du Lund på 9 minuter, Malmö på 20 minuter och Helsingborg på en halvtimme. 

Vi har många olika lägenhetstyper att välja mellan. Lägenheterna har smarta och yteffektiva planlösningar. Flertalet av lägenheterna har fin utsikt med balkong mot det nya torget och stationen. Vi har också lägenheter med balkonger och fönster mot vår lugna innergård.

Det kommer också finnas möjlighet att bedriva verksamhet i lokaler i gatuplan - kanske ett "Coffice", bageri eller en butik? Stationstorget med sitt centrala läge kommer att attrahera många människor som rör sig i nya Stationsstaden. Stationsstaden kommer att få stadsmässig karaktär med slutna kvarter, gator och gränder samt offentliga rum i form av flera torg och en park. 

Vill du ha närheten till de större städerna och samtidigt njuta av ett modernt boende med nära till allt i Kävlinge? Då är Brf Stationstorget ett perfekt val för dig.  Vi erbjuder möjligheterna.

Omfattning

64 bostäder och 2-3 lokaler. Lägenheter, 1-5 RoK. Parkeringsmöjligheter i externt garage, möjlighet till bilpool och cykeldepå.

Adress

Stationstorget, Kävlinge

Säljstart bostäder

September, 2018

Inflyttning bostäder

Preliminärt Q2, 2020

Status

Slutsålt

Kontakt

Pia Forne
076-115 41 77
pia.forne@midroc.se