Bli först på torget

Vi utvecklar Brf Stationstorget med 64 bekväma lägenheter, 1-5 RoK. Här har du nära till allt. Skolor, dagis, affärer och inte minst stationen. Brf Stationstorget ligger i den nya stadsdelen Stationsstaden som just nu växer fram i Kävlinge. Stationsstaden kommer att få stadsmässig karaktär med slutna kvarter, gator och gränder samt offentliga rum i form av flera torg och en park.

Midroc utvecklar 64 nya bostäder med 1-5 RoK. Brf Stationstorget möjliggör ett bekvämt boende med nära till allt. Läget är perfekt för dig som pendlar till Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg eller Köpenhamn. Inom några minuters promenad är du på plats på stationen och kan snabbt och enkelt ta dig till resans mål. Ett boende som möjliggör bättre balans i vardagslivet.

Vi har många olika lägenhetstyper att välja mellan. Lägenheterna har smarta och yteffektiva planlösningar. Flertalet av lägenheterna har fin utsikt med balkong mot det nya torget och stationen. Vi har också lägenheter med balkonger och fönster mot vår lugna innergård. 

Det kommer också finnas möjlighet att bedriva verksamhet i lokaler i gatuplan - kanske ett "Coffice", bageri eller en butik? Stationstorget med sitt centrala läge kommer att attrahera många människor som rör sig i nya Stationsstaden. 

Vill du ha närheten till de större städerna och samtidigt njuta av ett modernt boende med nära till allt i Kävlinge? Då är Brf Stationstorget ett perfekt val för dig. 

Vi erbjuder möjligheterna.

Omfattning

64 bostäder och 2-3 lokaler. Lägenheter, 1-5 RoK. Parkeringsmöjligheter i externt garage, möjlighet till bilpool och cykeldepå.

Adress

Stationstorget, Kävlinge

Säljstart bostäder

September, 2018

Inflyttning bostäder

Preliminärt Q2, 2020

Status

Till salu

Kontakt

Pia Forne
076-115 41 77
pia.forne@midroc.se