Njut av havsbrisen från första parkett

SeaU Helsingborg utvecklas just nu till stadens mest spännande mötesplats. Bli en av de första att bo här där det finns så mycket mer av livet. På kajkanten utvecklar Midroc en levande stadsdel med bostäder, restauranger, caféer, butiker och service. Vi erbjuder möjligheterna.

Bostadsområdet SeaU ligger mitt i Helsingborgs city mellan Dunkers Kulturhus och hotell- och kongressanläggningen Clarion Hotel SeaU Helsingborg. Kvarteret kan inte ligga bättre till för aktiviteter i närområdet. Här får du lika nära till shopping, restauranger och caféer i city som till Gröningen och stranden med folkliv och bad. Vågparken som anläggs kring kongressanläggningen, Dunkers Kulturhus och Norra Hamnen-området blir som ett andra vardagsrum.

Wingårdhs Arkitektbyrå har gestaltat bostadskvarteren med fyra flerbostadshus som kommer att rymma 155 lägenheter varav 107 blir bostadsrätter. Byggnaderna blir mellan 5-9 våningar höga och inrymmer bostadsrätter på mellan två och sex rum och kök. Stiftelsen Erik Banck kommer också att erbjuda hyresrätter i området.

Missa inte tillfället att kunna bo på Helsingborgs nya första parkett - mitt i händelsernas centrum! Passa på att anmäla ditt intresse för bostadsrätterna genom att klicka på länken till intresseanmälan.

Vill du veta mer om vad som händer i området, klickar du på länken om SeaU Helsingborg. Vi ses!

Omfattning

107 bostadsrätter och en gästlägenhet
47 hyresrätter (via Stiftelsen Erik Banck)

Adress

Brogatan 3-7, Helsingborg
Helsingörskajen, 4, 12, 14 Helsingborg

Inflyttning

Inflyttning från kvartal 2, 2019

Status

Till salu

Kontakt

Pia Forne
010-470 74 20
pia.forne@midroc.se