Brf Pålsjöängar - Granne med naturen, nära stan

Brf Pålsjöängar på Pålsjö i Helsingborg är en fantastisk möjlighet när du vill ta nästa steg med ditt boende. Här bor du i en lugn stadsdel, med vackra Pålsjö naturområde alldeles utanför dörren och har samtidigt endast tio minuter till centrum.

Mellan stad, hav och skog

Brf Pålsjöängar består av tre huskroppar med 56 bostäder i varierande storlekar, från 1 till 5 rok. De flesta av bostäderna kommer att erbjuda generösa och skyddande balkonger. På den gemensamma grönskande innergården kommer det att finnas naturliga mötesplatser för att umgås med vänner och grannar.

Nära till allt 

Här bor du granne med vackra Pålsjö skog. För dig som gillar friluftsliv och motion finns slingor på 4 km, 5 km eller det gröna spåret på en mil att välja mellan. Alla går genom fantastisk natur med bäckar och raviner.

Såväl cykel och bil parkeras bekvämt under fastigheten. I det lugna området mellan Pålsjö Skog och Mariastaden finns all service som behövs för ett skönt vardagsliv, så som ICA-butik, vårdcentral, apotek, skolor, förskolor, restauranger och gym. Avståndet till centrum är bekvämt och i området går stadsbussar samt tåg från närliggande Maria Station.

Få förhandsinformation 

Just nu pågår planeringsarbete och projektering. Tillsammans med Jais Arkitekter hoppas vi att under hösten 2020 landa gestaltningen av vårt kvarter. Försäljning beräknas att påbörjas sommaren 2021. Vi hoppas att du vill följa ditt möjliga drömboende tillsammans med oss!

Anmäl ditt intresse redan idag! Vi kommer då att med jämna mellanrum skicka information om vad som händer i projektet samt skicka inbjudan till kommande VIP-säljstart. Håll utkik i din e-post!

Läs mer om Brf Pålsjöängar på www.brf-palsjoangar.se 

Omfattning 

Ca 56 bostadsrätter, 1 – 5 rok

Plats 

Senderödsvägen, Pålsjö, Helsingborg kommun

Parkering 

Garage under husen 

Status 

Planerat, preliminärt säljstart sommaren 2021

Planstatus

Lagakraftvunnen detaljplan

Kontakt

Pia Forne

010-470 74 20

pia.forne@midroc.se

 

Utformningen är i ett tidigt skede vilket gör att ändringar kommer att ske gällande detaljer, val av material, storlekar, utformning etc. Bilden är en inspirationsbild för hur kvarteret kan se ut.