Bo vid kajen, mitt i Helsingborg

Längst ut på Oceanpiren utvecklar Midroc ett nytt bostadskvarter i Helsingborgs nya stadsdel Oceanhamnen. I Oceanvillorna och Brf Oceanpiren behöver du inte göra några kompromisser. Här hörs vågskvalpet just utanför ytterdörren. Preliminärt tillträde vinter/vår 2022.

Vid havet, mitt i centrum 

Oceanpiren är en del av Oceanhamnen, ett nytt spännande bostadsområde mitt i Helsingborg. På bästa läge, längst ut på piren, bygger vi 69 bostadsrätter om 1-4 RoK - Brf Oceanpiren. Här bor du på första parkett vid havet, i hjärtat av stadsdelen, i ljusa, välplanerade bostadsrätter som är byggda för en hållbar livsstil. 

Samtidigt om vi uppför Brf Oceanpiren bygger vi fyra radhus i townhouse-stil. Vi kallar dem Oceanvillorna. De har både hållbarhetstänket och den magnifika havsutsikten gemensamt med
Brf Oceanpiren.

En del av det nya Helsingborg 

Helsingborg bubblar och sjuder. Växer och förnyas. Där det förr låg magasinsbyggnader, verkstäder och lastkajer växer nu en helt ny stadsdel med bostäder, kontor, förskola och affärer fram. 

Oceanhamnen är en stadsdel som byggs på öar – ett kvarter präglat av samtidsarkitektur, med perfekta förutsättningar för en hållbar livsstil.  Torg, parker och grönområden. Strålande förutsättningar för restauranger och kaféer. Och så kajen, förstås.

Bästa läget på Oceanpiren 

I Oceanvillorna och Brf Oceanpiren bor du precis vid kajen med vattnet alldeles utanför dörren. Här kan du njuta av obruten havsutsikt och en fantastisk vy över Helsingör. Helsingborg C, som tar dig vidare
till resten av världen, ligger bara en kort promenad bort.

Läs mer på oceanpiren.se

Omfattning

73 bostäder (69 som bostadsrätter och 4 stadsradhus som äganderätter och 1 lokal). Parkeringsgarage och cykeldepå.

Adress

Bröderna Pihls gränd 1-7
Redaregatan 47-61
Vågbrytargränd 2-6

Inflyttning 

Q1 2022

Status

Till salu

Kontakt

Pia Forne
010-470 74 20
pia.forne@midroc.se