Brf Lägerplatsen – Drömboende nära hav, natur och stad

I norra Landskrona, där Strandvägen möter Citadellvägen ligger det som kallas Lägerplatsen. Endast en liten bit bort finns havet, hamnen och strandpromenaden. Precis intill ligger Exercisfältet, ett naturreservat. Här på denna unika plats erbjuder vi möjligheterna till bostadsrätter med premiumkänsla i detaljerna och arkitektur utöver det vanliga. Preliminärt tillträde våren 2022.

Unikt läge nära havet och Citadellet

Med gångavstånd till stadskärnan, strandpromenaden, golfbanor, hamnen och välrenommerade restauranger finns här allt som gör vardagen lite extra härlig.  

– Lägerplatsen ligger perfekt med närhet till både havet, strandpromenaden, ängarna på Exercisfältet och stadskärnan. Vi har positiva erfarenheter från Landskrona genom vårt projekt Strandbyn i Norra Borstahusen och ser fram emot nästa spännande projekt, säger Johan Svedström, affärschef på Midroc.

Bostadsrätter med villakvalitéer

Här planerar vi för cirka 36 bostadsrätter fördelat på tre hus. Bostäderna är ritade av arkitektkontoret Jakobsson Pusterla där fokus har legat på att skapa bostäder med spännande arkitektur och omsorgsfullt utformade planlösningar. Alla bostäder har rymliga balkonger alternativt uteplats med egen trädgårdstäppa. Vi har arbetat med att skapa bostäder med ”villakvalitéter”, där t ex förvaring och bra ljusinsläpp har prioriterats. Lägenhetsstorlekarna varierar från 2-5 ROK. På den härliga, gemensamma innergården kommer det att finnas gröna ytor och ett växthus att odla i eller bara att umgås i. Läs mer om bostäderna på brf-lagerplatsen.se 

Omfattning

Ca 36 st bostadsrätter, fördelat på 2-5 rok  

Parkering

Ca 36 p-platser på mark

Plats

Lägerplatsen, korsningen Strandvägen/ Citadellvägen

Status

Till salu 

Inflyttning

Preliminärt våren 2022

Kontakt

Pia Forne

010-470 74 20 

pia.forne@midroc.se