Brf Paradhusen - Ståtliga stadsradhus

I nära anslutning till Bjärreds centrum, vårt nya landmärke Bjerreds torg, utvecklar vi ståtliga stadsradhus med premiumkänsla. En unik chans att flytta till ett bekvämt boende som möjliggör ökad livskvalité. Stadsradhusen som vi döpt till Paradhusen har närhet till både förskolor, skolor, service, hav och natur. Preliminärt tillträde våren 2023.

Tillsammans med Lomma kommun och JUUL|FROST Arkitekter skapar vi ett nytt levande centrum i Bjärred, Bjerreds Torg. Det nya torget hämtar inspiration från Bjärreds placering vid havet och bebyggelsen knyter an till områdets tegeltradition omgiven av gröna stadsrum. Ett nytt landmärke som alla i Bjärred ska känna stolthet kring. Vi erbjuder möjligheterna till ett perfekt boende med närheten till service, grönområden och havet.

Klicka här för mer information om Paradhusen.

I möjligheternas centrum, Bjerreds torg

Läget är unikt, mitt i centrum, med närhet till både service, förskolor, skolor, natur och hav. Här kommer vi att utveckla välplanerade stadsradhus med egna takterasser och trädgårdstäppor.

Arkitektur som sticker ut

Husen kommer att gestaltas med fasader i huvudsak bestående av tegel med vackra detaljer, vilket skapar en modern och tidlös arkitektur. Kombinationen av tegel och metall ger en solid och robust arkitektur som åldras och patineras fint. En modern tolkning av den mindre staden med plats för gemenskap i en trygg miljö.

Egen privat trädgårdstäppa 

Våra stadsradhus har 3 våningar och alla kommer att ha en egen liten privat trädgårdstäppa och takterass. Stadsradhusen kommer att rama in gaturummet och är i sin arkitektur och utformning i samklang med det bågformade flerbostadshuset. 

Utformningen är i ett tidigt skeede vilket gör att ändringar kommer att ske gällande detaljer, val av material, storlekar, utformning etc. Bilden är en inspirationsbild av hur torg och byggnader kan se ut. Stadsradhusen är ej med på bild.

Omfattning, Paradhusen

ca 16 st stadsradhus

Bostadsrätter

Parkering

Markparkeringar till stadsradhusen

Plats

Centrala Bjärred

Lomma kommun

Status

Planerat

Inflyttning

Preliminärt våren 2023

Kontakt

Liselott Wickzén
010-470 74 13
liselott.wickzen@midroc.se

Läs mer och anmäl ditt intresse på bjerredstorg.se