Brf Vyn - Bekvämt på alla plan

Brf Vyn på Tornlyckan i Höganäs är en fantastisk möjlighet när du vill ta nästa steg med ditt boende. Tänk dig att kunna promenera till morgondoppet och ändå bara ha någon minuts gångavstånd till matbutiken och motionsanläggningar – plus allt annat härligt som orten och Kullabygden erbjuder inom nära räckhåll. Hemma har vi gjort allt för att du ska ha det bekvämt, fint och underbart på varje plan. Planerad säljstart våren 2021.

Höjden av Tornlyckan 

Nu utvecklar Midroc, tillsammans med Höganäs kommun och Jais Arkitekter, en av de mest centrala tomterna på Tornlyckan. Här längs Forskargatan blir du direkt granne med Ica Kvantum, sportcentret och Tornlyckeskolan. När hela området i sydöstra Höganäs står klart blir det en vital del av Höganäs, och tillför nya efterlängtade bostäder och service i form av bland annat förskola och äldreboende.

Brf Vyn är i den högsta delen nio våningar. Samtliga 38 bostäder är planerade för att maximera lägets dagsljus och soltimmar. Det blir alltifrån smarta ettor på cirka 40 kvm till härliga fyror på runt 92 kvm med glittrande utsikt över takåsarna och solnedgången över Kullaberg. Antingen har du delvis inglasad balkong, terrass eller uteplats där du kan lapa sol eller söka skugga. Det är lätt att förföras av toppbostäderna, men älskar du trädgårdspyssel rekommenderas markplan varmt. Här du får din egen fina täppa, trevligt inramad av en häck som skapar en fin privat sfär.

Just nu pågår planeringsarbete och projektering. Tillsamman med Jais Arkitekter hoppas vi att under våren 2020 landa gestaltningen av vårt bostadshus. Försäljning beräknas att påbörjas våren 2021. Vi hoppas att du vill följa ditt möjliga drömboende tillsammans med oss!

Läs mer om Brf vyn och anmäl ditt intresse på www.tornlyckan.se 

Nära till allt

Höganäs är en populär plats att leva och bo på. Här finns alltid något att göra, det är enkelt att idrotta, motionera och att ha en spännande fritid. Endast en kort promenad från Tornlyckan hittar du Skånes största sportcenter. Tennis- och paddelbanor, golfbana, simhall och träningscenter är bara några av de aktiviteter som erbjuds här.

I Höganäs bor du nära natur och hav. Cykla till hamnen och njut av hamnlivet och trevliga restauranger. Cykla vidare för att spana butiker i Höganäs Centrum och avsluta med att handla hem goda delikatesser på Höganäs Saluhall.

För den som pendlar ligger busshållplatsen endast en kort promenad bort, där går det täta kommunikationer till Helsingborg och vidare. På Tornlyckan bor du tryggt och bekvämt och har nära till allt vad Höganäs erbjuder.

700 nya bostäder

Sammantaget kommer den nya stadsdelen komma att innehålla cirka 700 bostäder och hela området omfattar cirka 22,5 hektar. Bebyggelsen i kvarteren kommer att vara blandad med varierad täthet och skiftande höjder i motsvarande 2 till 8 våningar. Ta en virtuell tur i området här.

Få förhandsinformation

Anmäl ditt intresse redan idag! Vi kommer då att med jämna mellanrum skicka information om vad som händer i projektet samt skicka inbjudan till kommande VIP-säljstart. Håll utkik i din e-post!

Omfattning

38 bostadsrätter

Parkering

Markparkering

Plats

Tornlyckan, på ängen intill Ica

Status

Planerat

Säljstart

Preliminärt våren 2021

Kontakt

Pia Forne
010-470 74 20
pia.forne@midroc.se