Nybyggnadsprojekt bostäder

Vi finns i de lägen människor söker sig till och erbjuder det bekväma vardagslivet med projekt som sticker ut i mängden. För människor som ser möjligheter.

brunnshög, lund

Life - En hållbar framtid att tro på i Lund, Brunnshög

Strax utanför centrala Lund, i Brunnshög, växer våra gröna bostäder i Life fram. Här skapas en hållbar stadsdel där miljön kretsar kring människorna som ska bo där. Att bo i Life - med bland annat sitt nära läge till EES, ger dig en kunskapsintensiv och global livsmiljö, där möjligheten att leva ett aktivt, grönt och hållbart liv är självklart.
Bjärred, centrala Bjärred

Praktfullt flerbostadshus - nytt landmärke i centrala Bjärred, Bjerreds Torg

I anslutning till Bjärreds centrum skapar vi ett nytt landmärke, Bjerreds Torg. En unik chans att flytta till ett bekvämt boende i Bjärred som möjliggör ökad livskvalité. Ett praktfullt bågformat bostadsrättshus som vi döpt till Residenset. Preliminärt tillträde våren 2023. Ritat av JUUL|FROST Arkitekter i Köpenhamn. Dansk arkitektur som sticker ut!
Bjärred, centrala Bjärred

Ståtliga stadsradhus - nytt landmärke i centrala Bjärred, Bjerreds Torg

I nära anslutning till Bjärreds centrum, vårt nya landmärke Bjerreds Torg, utvecklar vi ståtliga stadsradhus med premiumkänsla. En unik chans att flytta till ett bekvämt boende som möjliggör ökad livskvalité. Stadsradhusen som vi döpt till Paradhusen har närhet till både förskolor, skolor, service, hav och natur. Preliminärt tillträde våren 2023. Ritat av JUUL|FROST Arkitekter i Köpenhamn. Dansk arkitektur som sticker ut!
Malmö, Västra Hamnen

Stick ut mellan hav och city

Sältan i luften, det unika läget, granne med Turning Torso, arkitekturen med dansk träffsäkerhet, premiumkänslan i detaljerna och närheten till allt. När sista tomten i Västra Hamnens kärna förvandlas till Brf West är livskvalitet utöver det vanliga inte en dröm. Det är en verklig möjlighet. Ritat av JUUL|FROST Arkitekter i Köpenhamn. Dansk arkitektur som sticker ut!
Malmö, Bulltofta Friluftsstad

Fritt fram för frisk luft

Succén växer! Nu kompletteras Bulltofta Friluftsstad med Brf Vingen. Här bor du med naturen runt knuten, nära city, med trivseln satt i första rummet och ljuset som bara söder- och västerläge bjuder på. Längs Elsa Anderssons gata utvecklar vi 69 bostadsrätter, från 1:or på 49 kvm till 3:or på 85 kvm. Vill du också bli granne med Malmös största park?
Malmö, Bulltofta Friluftsstad

Få en flygande start på din bostadskarriär

Omsorgsfullt utformade planlösningar, generösa ljusinsläpp och rymliga balkonger med gott om plats att umgås – i Brf Startfältets kvadratsmarta bostäder skapar du enkelt ditt eget drömhem.
Malmö, Hyllie

Hyllie Corner, där möjligheterna är större

Hyllie Corner är det perfekta boendet för dig som ständigt är på väg och älskar att upptäcka nya platser. Kastrups internationella flygplats ligger bara 13 minuter bort med tåg. Här kommer både långresan och spontana avstickare till Europas metropoler kännas nära till hands.
Helsingborg, Oceanhamnen

Bo vid kajen, mitt i Helsingborg

Längst ut på Oceanpiren utvecklar Midroc ett nytt bostadskvarter i Helsingborgs nya stadsdel Oceanhamnen. I Oceanvillorna och Brf Oceanpiren behöver du inte göra några kompromisser. Här hörs vågskvalpet just utanför ytterdörren.
Landskrona, Norra

Lägerplatsen – Drömboende nära hav, natur och stad

I norra Landskrona, där Strandvägen möter Citadellvägen ligger det som kallas Lägerplatsen. Endast en liten bit bort finns havet, hamnen och strandpromenaden. Precis intill ligger Exercisfältet, ett naturreservat. Här på denna unika plats erbjuder vi möjligheterna till bostadsrätter med premiumkänsla i detaljerna och arkitektur utöver det vanliga.
Landskrona, Borstahusen

Ditt drömboende vid hav och strand

På bästa strandläge i Borstahusen, Landskrona, utvecklar Midroc nya premiumboenden i strandhus, gatuhus och bostadsrätter. Njut av det pittoreska fiskeläget och de vita sandstränderna alldeles utanför dörren, och samtidigt av storstadens puls på mindre än 20 minuters avstånd. Vi erbjuder möjligheterna.
Landskrona, Borstahusen

Ditt strandnära drömboende i gatuhusen

På bästa strandläge i Borstahusen, Landskrona, utvecklar Midroc bostäder i det nya området Strandbyn. Den sista etappen består av 19 välplanerade gatuhus med egen mysig täppa. Gatuhusen är 103 respektive 119 kvm. Samtliga gatuhus är slutsålda.
Kävlinge, Stationsstad

Bli först på torget!

Vi utvecklar Brf Stationstorget med 64 bekväma lägenheter, 1-5 RoK. Här har du nära till allt. Skolor, dagis, affärer och inte minst stationen. Brf Stationstorget ligger i den nya stadsdelen Stationsstaden som just nu växer fram i Kävlinge.