Nybyggnadsprojekt bostäder

Vi finns i de lägen människor söker sig till och erbjuder det bekväma vardagslivet med projekt som sticker ut i mängden. Vi ser det som möjligheternas magi.

Malmö, Västra Hamnen - Stick ut mellan hav och city

Sältan i luften, det unika läget, granne med Turning Torso, arkitekturen med dansk träffsäkerhet, premiumkänslan i detaljerna och närheten till allt. När sista tomten i Västra Hamnens kärna förvandlas till Brf West är livskvalitet utöver det vanliga inte en dröm. Det är en verklig möjlighet. Ritat av Juul & Frost Arkitekter Copenhagen.

Malmö, Bulltofta Friluftsstad - Fritt fram för frisk luft

Succén växer! Nu kompletteras Bulltofta Friluftsstad med Brf Vingen. Här bor du med naturen runt knuten, nära city, med trivseln satt i första rummet och ljuset som bara söder- och västerläge bjuder på. Längs Elsa Anderssons gata utvecklar vi 69 bostadsrätter, från 1:or på 49 kvm till 3:or på 85 kvm. Vill du också bli granne med Malmös största park?

Malmö, Bulltofta Friluftsstad - Få en flygande start på din bostadskarriär

Omsorgsfullt utformade planlösningar, generösa ljusinsläpp och rymliga balkonger med gott om plats att umgås – i Brf Startfältets kvadratsmarta bostäder skapar du enkelt ditt eget drömhem.

Malmö, Bulltofta Friluftsstad - Bättre balans i vardagslivet

Malmös största parkområde alldeles utanför dörren och centrum bara tio minuter bort - läget för Bulltofta Friluftsstad och Brf Skogsstigen 1-3 är verkligen valt med omsorg. Den nya stadsdelen är perfekt för dig som vill få ut mer av vardagen, hinna göra mer av sådant du tycker om och hitta balansen i livet.

Malmö, Hyllie - Hyllie Corner, där möjligheterna är större

Hyllie Corner är det perfekta boendet för dig som ständigt är på väg och älskar att upptäcka nya platser. Kastrups internationella flygplats ligger bara 13 minuter bort med tåg. Här kommer både långresan och spontana avstickare till Europas metropoler kännas nära till hands.

Helsingborg, Oceanhamnen - Bo vid kajen, mitt i Helsingborg

Längst ut på Oceanpiren utvecklar Midroc ett nytt bostadskvarter i Helsingborgs nya stadsdel Oceanhamnen. I Oceanvillorna och Brf Oceanpiren behöver du inte göra några kompromisser. Här hörs vågskvalpet just utanför ytterdörren.

Landskrona, Borstahusen - Ditt drömboende vid hav och strand

På bästa strandläge i Borstahusen, Landskrona, utvecklar Midroc nya premiumboenden i strandhus, gatuhus och bostadsrätter. Njut av det pittoreska fiskeläget och de vita sandstränderna alldeles utanför dörren, och samtidigt av storstadens puls på mindre än 20 minuters avstånd. Vi erbjuder möjligheterna.

Kävlinge, Stationsstad - Bli först på torget

Vi utvecklar Brf Stationstorget med 64 bekväma lägenheter, 1-5 RoK. Här har du nära till allt. Skolor, dagis, affärer och inte minst stationen. Brf Stationstorget ligger i den nya stadsdelen Stationsstaden som just nu växer fram i Kävlinge. Stationsstaden kommer att få stadsmässig karaktär med slutna kvarter, gator och gränder samt offentliga rum i form av flera torg och en park. Du får ett boende som möjliggör bättre balans i vardagslivet.

Ystad, Svarte - Havsnära husdrömmar

Drömmer du om ett hus nära havet? I Svarte, 5 minuter från Ystad, växer ett helt nytt bostadsområde fram med radhus, kedjehus, villor och souterränghus. Här bor du tryggt och bekvämt, och njuter av strandliv året om – allt från sköna sommardopp till mysiga höstpromenader längs havet.

Växjö, Vallen - Bostäder med den allra vackraste utsikten

Brf Furutåviken växer fram som sista etapp på Vallen i södra Växjö, mellan Södra Bergundasjön och Växsjösjön. Med vatten på båda sidor och Bokhultets naturreservat alldeles utanför dörren är det enkelt att njuta av naturen varje dag, året om.

Växjö - Uthyrning pågår i Kv. Ekologen

Midroc har utvecklat flera bostadsprojekt med träbyggnadsteknik i Växjö. Nu byggs kvarteret Ekologen, strax norr om Universitetsområdet.

Solna, Hannebergsparken - Grönt och skönt med city runt hörnet

Midroc utvecklar ett nytt bostadshus med 23 lägenheter nära centrum i Solna men med grönska ända in på knuten. Med närheten till både service och kommunikationer, erbjuder vi ett unikt boende som förenklar vardagen. Vi erbjuder möjligheterna.