Nybyggnadsprojekt bostäder

Vi finns i de lägen människor söker sig till och erbjuder det bekväma vardagslivet med projekt som sticker ut i mängden. För människor som ser möjligheter.

Bjärred, centrum - Till salu

Brf Residenset - Praktfullt flerbostadshus

I anslutning till Bjärreds centrum skapar vi ett nytt landmärke, Bjerreds torg. En unik chans att flytta till ett bekvämt boende i Bjärred som möjliggör ökad livskvalité. Ett praktfullt bågformat bostadsrättshus som vi döpt till Residenset. Preliminärt tillträde våren 2023.
Bjärred, centrum - Till salu

Brf Paradhusen - Ståtliga stadsradhus

I nära anslutning till Bjärreds centrum, vårt nya landmärke Bjerreds torg, utvecklar vi ståtliga stadsradhus med premiumkänsla. En unik chans att flytta till ett bekvämt boende som möjliggör ökad livskvalité. Stadsradhusen som vi döpt till Paradhusen har närhet till både förskolor, skolor, service, hav och natur. Preliminärt tillträde våren 2023.
Helsingborg, Oceanhamnen - Till salu

Brf Oceanpiren - Bo vid kajen, mitt i Helsingborg

Längst ut på Oceanpiren utvecklar Midroc ett nytt bostadskvarter i Helsingborgs nya stadsdel Oceanhamnen. I Oceanvillorna och Brf Oceanpiren behöver du inte göra några kompromisser. Här hörs vågskvalpet just utanför ytterdörren. Preliminärt tillträde vinter/vår 2022.
Helsingborg, Pålsjö - Kommande

Brf Pålsjöängar - Granne med naturen, nära stan

Brf Pålsjöängar på Pålsjö i Helsingborg är en fantastisk möjlighet när du vill ta nästa steg med ditt boende. Här bor du i en lugn stadsdel, med vackra Pålsjö naturområde alldeles utanför dörren och har samtidigt endast tio minuter till centrum. Planerad säljstart sommaren 2021.
Landskrona, Norra - Till salu

Brf Lägerplatsen – Drömboende nära hav, natur och stad

I norra Landskrona, där Strandvägen möter Citadellvägen ligger det som kallas Lägerplatsen. Endast en liten bit bort finns havet, hamnen och strandpromenaden. Precis intill ligger Exercisfältet, ett naturreservat. Här på denna unika plats erbjuder vi möjligheterna till bostadsrätter med premiumkänsla i detaljerna och arkitektur utöver det vanliga. Preliminärt tillträde våren 2022.
Malmö, Bulltofta Friluftsstad - till salu

Brf Aero - Ta ditt hem till nya höjder

Vi har säljstartat vårt sista projekt med attraktiva bostäder i populära Bulltofta Friluftsstad. En dryg kvarts cykeltramp ifrån city får du det bästa av alla världar. En luftig och smart planlösning med utsikt. Omgivningar som uppmuntrar till en syresatt fritid. Närhet till saker som ger vardagen flyt. Med Brf Aero öppnar sig höjdarmöjligheter i Bulltofta Friluftsstad. Preliminärt tillträde hösten 2022.
Växjö, Välle Broar - Till salu

Brf Biologen - Utsikter att ha det riktigt bra

Midroc har utvecklat flera bostadsprojekt med träbyggnadsteknik i Växjö. Nu byggs sista kvarteret Biologen på Välle Broar, strax norr om Universitetsområdet intill Trummens Strand. Välkommen till stans skönaste sjöläge, nära naturen med stadens puls endast en kort bit bort! Preliminärt tillträde sensommaren 2022
Höganäs, Tornlyckan - kommande

Brf Vyn - Bekvämt på alla plan

Brf Vyn på Tornlyckan i Höganäs är en fantastisk möjlighet när du vill ta nästa steg med ditt boende. Tänk dig att kunna promenera till morgondoppet och ändå bara ha någon minuts gångavstånd till matbutiken och motionsanläggningar – plus allt annat härligt som orten och Kullabygden erbjuder inom nära räckhåll. Hemma har vi gjort allt för att du ska ha det bekvämt, fint och underbart på varje plan. Planerad säljstart våren 2021.
Lund, centrum - Kommande

Brf Maria Magle - vackra bostäder i kulturhistorisk miljö

I anrika Kulturkvadranten i centrala Lund utvecklas unika bostäder i den fastighet som på 1800-talet uppfördes av Lunds universitet. Vackra bostadsrätter kommer att växa fram med varsamt bevarade originaldetaljer och exklusiva kök i tidstypisk anda. Planerad säljstart våren 2021.
lund, brunnshög - Kommande

Brf Life - Ett aktivt val för framtiden!

Våra Svanenmärkta och välplanerade bostadsrätter i Brf Life, kommer att ligga centralt i den nya, hållbara stadsdelen Brunnshög i Lund. Här bor du granne med spårvägen och har nära till både service och härliga naturområden. Njut av ett grönt, socialt och aktivt liv! Planerad säljstart februari 2021.
Stockholm, Lidingö - kommande

Brf Lyckoterrassen - ljuva livet på Lidingö

Med ett fantastiskt läge på Lidingö utvecklar Midroc Properties 12 exklusiva bostäder på den tidigare kursgården Villa Brevik. Den anrika villan står kvar och på den terrasserade tomten mot Värtan, utvecklar vi sex exklusiva parvillor som vi kallar för Brf Lyckoterrassen. Karaktären på den nya bebyggelsen är inspirerad av svensk nationalromantik. Planerad säljstart i februari 2021. Preliminärt tillträde sommar/höst 2022.
Trelleborg, centrum - kommande

Brf Stadsgränden - Välplanerat i stadens hjärta

I centrala Trelleborg, bara ett stenkast från Stortorget, Stadsparken och med närhet till både centralstationen och hamnen utvecklas Brf Stadsgränden - 56 nya bostadsrätter med 1-4 rum och kök. Välkommen till ett modernt boende med alla bekvämligheter inom räckhåll. Planerad säljstart våren 2021.
Ängelholm, Fridhem - Kommande

Brf Solgården - Bo nära natur, hav och stad

Söder om Ängelholms IP, mellan Kullavägen och Helsingborgsvägen växer den nya centrala stadsdelen Fridhem fram. Här på tryggt och lugnt läge erbjuder vi bostäder för dig som vill bo på ett bekvämt avstånd till hav, stad och natur. Planerad säljstart våren 2021.
Kävlinge, Stationsstaden - slutsålt

Bli först på torget!

Vi utvecklar Brf Stationstorget med 64 bekväma lägenheter, 1-5 RoK. Här har du nära till allt. Skolor, dagis, affärer och inte minst stationen. Brf Stationstorget ligger i den nya stadsdelen Stationsstaden som just nu växer fram i Kävlinge.
Landskrona, Borstahusen - Slutsålt

Ditt drömboende vid hav och strand

På bästa strandläge i Borstahusen, Landskrona, utvecklar Midroc nya premiumboenden i strandhus, gatuhus och bostadsrätter. Njut av det pittoreska fiskeläget och de vita sandstränderna alldeles utanför dörren, och samtidigt av storstadens puls på mindre än 20 minuters avstånd. Vi erbjuder möjligheterna.
Landskrona, Borstahusen - slutsålt

Ditt strandnära drömboende i gatuhusen

På bästa strandläge i Borstahusen, Landskrona, utvecklar Midroc bostäder i det nya området Strandbyn. Den sista etappen består av 19 välplanerade gatuhus med egen mysig täppa. Gatuhusen är 103 respektive 119 kvm. Samtliga gatuhus är slutsålda.
Malmö, Västra Hamnen - slutsålt

Stick ut mellan hav och city

Sältan i luften, det unika läget, granne med Turning Torso, arkitekturen med dansk träffsäkerhet, premiumkänslan i detaljerna och närheten till allt. När sista tomten i Västra Hamnens kärna förvandlas till Brf West är livskvalitet utöver det vanliga inte en dröm. Det är en verklig möjlighet. Ritat av JUUL|FROST Arkitekter i Köpenhamn. Dansk arkitektur som sticker ut!
Malmö, Bulltofta Friluftsstad - Slutsålt

Fritt fram för frisk luft

I Brf Vingen bor du med naturen runt knuten, nära city, med trivseln satt i första rummet och ljuset som bara söder- och västerläge bjuder på. I Bulltofta Friluftsstad, längst Elsa Anderssons gata utvecklar vi 69 bostadsrätter, från 1:or på 49 kvm till 3:or på 85 kvm. Vill du också bli granne med Malmös största park? Beräknad inflyttning våren 2021
Växjö, Vallen - slutsålt

Bostäder med den allra vackraste utsikten

Brf Furutåviken växer fram som sista etapp på Vallen i södra Växjö, mellan Södra Bergundasjön och Växsjösjön. Med vatten på båda sidor och Bokhultets naturreservat alldeles utanför dörren är det enkelt att njuta av naturen varje dag, året om.
Växjö, Vallen - slutsålt

Moderna radhus med varm träkänsla

Nu färdigställer vi den sista etappen med de populära radhusen i äganderätt på vallen i Växjö. Tre radhus byggs, samtliga radhus är i två plan och är 119 kvadratmeter stora. Husen ligger endast 8 minuter från Växjö centrum, på bekvämt cykelavstånd till universitetet och med naturen som närmsta granne. Inflyttningsklara december 2019.