Nybyggnadsprojekt bostäder

Vi finns i de lägen människor söker sig till och erbjuder det bekväma vardagslivet med projekt som sticker ut i mängden. Vi ser det som vardagsmagi.

Hyllie Corner - granne med kontinenten

Hyllie Corner är det perfekta boendet för dig som ständigt är på väg och älskar att upptäcka nya platser. Kastrups internationella flygplats ligger bara 13 minuter bort med tåg. Här kommer både långresan och spontana avstickare till Europas metropoler kännas nära till hands.

Bättre balans i livet, Bulltofta Friluftsstad

Malmös största parkområde alldeles utanför dörren och centrum bara tio minuter bort - läget för Bulltofta Friluftsstad är verkligen valt med omsorg. Den nya stadsdelen är perfekt för dig som vill få ut mer av vardagen, hinna göra mer av sådant du tycker om och hitta balansen i livet.

Bostäder med Växjös vackraste utsikt

Brf Furutåviken växer fram som sista etapp på Vallen i södra Växjö, mellan Södra Bergundasjön och Växsjösjön. Med vatten på båda sidor och Bokhultets naturreservat alldeles utanför dörren är det enkelt att njuta av naturen varje dag, året om.

Plats att njuta utan en massa måsten

På bästa läge, intill Stortorget och Stadsparken i centrala Trelleborg, utvecklar Midroc bekväma bostadsrätter i storlekarna 2–4 rum och kök. Det perfekta boendet för dig som vill njuta av livet utan en massa måsten. Vi erbjuder möjligheterna.

Kombinera stadsliv med en promenad i parken

Midroc utvecklar ett nytt bostadshus med 23 lägenheter nära centrum i Solna men med grönska ända in på knuten. Med närheten till både service och kommunikationer, erbjuder vi ett unikt boende som förenklar vardagen. Vi erbjuder möjligheterna.

Dansk arkitektur i nya Hyllie

En ny, hållbar stadsdel växer fram i Malmö, med spännande arkitektur, härliga grönområden och kommunikationer som kan ta dig till hela världen. På Sagas Gränd i Hyllie utvecklar Midroc 16 bostadsrätter i form av tvåplans townhouses med tillträde redan nu. Vi erbjuder möjligheterna.

Havsnära möjligheter mitt i Helsingborg

Längst ut på Oceanpiren utvecklar Midroc ett nytt bostadskvarter i Helsingborgs nya stadsdel Oceanhamnen. Här ges möjlighet för mångfald och spännande möten.

Få en flygande start på din bostadskarriär

Omsorgsfullt utformade planlösningar, generösa ljusinsläpp och rymliga balkonger med gott om plats att umgås – i Brf Startfältets kvadratsmarta bostäder skapar du enkelt ditt eget drömhem.

Ditt drömboende vid hav och strand

På bästa strandläge i Borstahusen, utvecklar Midroc nya premiumboenden i parhus, radhus och bostadsrätter. Njut av det pittoreska fiskeläget och de vita sandstränderna alldeles utanför dörren, och samtidigt av storstadens puls på mindre än 20 minuters avstånd. Vi erbjuder möjligheterna.

Stationstorget växer fram i Kävlinge Stationsstad

Vi utvecklar Brf Stationstorget med 64 bekväma lägenheter, 1-5 RoK. Här har du nära till allt. Skolor, dagis, affärer och inte minst stationen. Brf Stationstorget ligger i den nya stadsdelen Stationsstaden som just nu växer fram i Kävlinge. Stationsstaden kommer att få stadsmässig karaktär med slutna kvarter, gator och gränder samt offentliga rum i form av flera torg och en park. Du får ett boende som möjliggör bättre balans i vardagslivet.

Njut av havsbrisen från första parkett

SeaU Helsingborg utvecklas just nu till stadens mest spännande mötesplats. Bli en av de första att bo här där det finns så mycket mer av livet. På kajkanten utvecklar Midroc en levande stadsdel med bostäder, restauranger, caféer, butiker och service. Vi erbjuder möjligheterna.

Brf West för kreativa möjligheter

Kryddor i krukor. Havet, cykelbanor och bilpool. En dörr du bara stänger när du reser bort men ställer på vid gavel för vännerna. Runt hörnet ligger matbutiken och världen, i gatuplan restaurangen. Fastigheten vi utvecklar på klassisk mark i det genuina Västra Hamnen ger dig alla möjligheter till ett enklare och mer hållbart liv. Ritat av Juul & Frost Arkitekter Copenhagen - Lite snyggare och mycket mer danskt.