Nybyggnadsprojekt bostäder

Vi finns i de lägen människor söker sig till och erbjuder det bekväma vardagslivet med projekt som sticker ut i mängden. För människor som ser möjligheter.

Bjärred, centrala Bjärred

Praktfullt flerbostadshus - nytt landmärke i centrala Bjärred, Bjerreds Torg

I anslutning till Bjärreds centrum skapar vi ett nytt landmärke, Bjerreds Torg. En unik chans att flytta till ett bekvämt boende i Bjärred som möjliggör ökad livskvalité. Ett praktfullt bågformat bostadsrättshus som vi döpt till Residenset. Preliminärt tillträde våren 2023. Ritat av JUUL|FROST Arkitekter i Köpenhamn. Dansk arkitektur som sticker ut!
Bjärred, centrala Bjärred

Ståtliga stadsradhus - nytt landmärke i centrala Bjärred, Bjerreds Torg

I nära anslutning till Bjärreds centrum, vårt nya landmärke Bjerreds Torg, utvecklar vi ståtliga stadsradhus med premiumkänsla. En unik chans att flytta till ett bekvämt boende som möjliggör ökad livskvalité. Stadsradhusen som vi döpt till Paradhusen har närhet till både förskolor, skolor, service, hav och natur. Preliminärt tillträde våren 2023. Ritat av JUUL|FROST Arkitekter i Köpenhamn. Dansk arkitektur som sticker ut!
Landskrona, Norra

Lägerplatsen – Drömboende nära hav, natur och stad

I norra Landskrona, där Strandvägen möter Citadellvägen ligger det som kallas Lägerplatsen. Endast en liten bit bort finns havet, hamnen och strandpromenaden. Precis intill ligger Exercisfältet, ett naturreservat. Här på denna unika plats erbjuder vi möjligheterna till bostadsrätter med premiumkänsla i detaljerna och arkitektur utöver det vanliga.
Malmö, Bulltofta Friluftsstad

Fritt fram för frisk luft

Succén växer! Nu kompletteras Bulltofta Friluftsstad med Brf Vingen. Här bor du med naturen runt knuten, nära city, med trivseln satt i första rummet och ljuset som bara söder- och västerläge bjuder på. Längs Elsa Anderssons gata utvecklar vi 69 bostadsrätter, från 1:or på 49 kvm till 3:or på 85 kvm. Vill du också bli granne med Malmös största park?
Helsingborg, Oceanhamnen

Bo vid kajen, mitt i Helsingborg

Längst ut på Oceanpiren utvecklar Midroc ett nytt bostadskvarter i Helsingborgs nya stadsdel Oceanhamnen. I Oceanvillorna och Brf Oceanpiren behöver du inte göra några kompromisser. Här hörs vågskvalpet just utanför ytterdörren.
Växjö, Välle Broar

Utsikter att ha det riktigt bra

Midroc har utvecklat flera bostadsprojekt med träbyggnadsteknik i Växjö. Nu planeras sista kvarteret Biologen på Välle Broar, strax norr om Universitetsområdet intill Trummens Strand. Välkommen till stans skönaste sjöläge, nära naturen med stadens puls endast en kort bit bort!
Lund, centrum

Maria Magle - vackra bostäder i kulturhistorisk miljö

I anrika Kulturkvadranten i centrala Lund utvecklas unika bostäder i den fastighet som på 1800-talet uppfördes av Lunds universitet. Vackra bostadsrätter kommer att växa fram med varsamt bevarade originaldetaljer och exklusiva kök i tidstypisk anda. Beräknad inflyttning våren 2023
brunnshög, lund

Life - En hållbar framtid i en spännande stadsdel

Det är här det händer! Våra bostadsrätter i Brf Life kommer att ligga i den centrala delen av Brunnshög, Lund - strategiskt placerat intill spårvägen. I närheten planeras den grönskande Nobelparken och Kunskapsparken. Njut av ett grönt, socialt och aktivt liv i Life. Beräknad inflyttning våren 2023
Trelleborg, centrum

Stadsgränden - Välplanerat i stadens hjärta

I centrala Trelleborg, bara ett stenkast från Stortorget, Stadsparken och med närhet till både Centralstationen och hamnen utvecklas Brf Stadsgränden, ett 60-tal nya bostadsrätter med 1-3 rum och kök. Välkommen till ett modernt boende som har allt du behöver. Beräknad inflyttning våren 2023
Landskrona, Borstahusen - Slutsålt

Ditt drömboende vid hav och strand

På bästa strandläge i Borstahusen, Landskrona, utvecklar Midroc nya premiumboenden i strandhus, gatuhus och bostadsrätter. Njut av det pittoreska fiskeläget och de vita sandstränderna alldeles utanför dörren, och samtidigt av storstadens puls på mindre än 20 minuters avstånd. Vi erbjuder möjligheterna.
Landskrona, Borstahusen - slutsålt

Ditt strandnära drömboende i gatuhusen

På bästa strandläge i Borstahusen, Landskrona, utvecklar Midroc bostäder i det nya området Strandbyn. Den sista etappen består av 19 välplanerade gatuhus med egen mysig täppa. Gatuhusen är 103 respektive 119 kvm. Samtliga gatuhus är slutsålda.
Kävlinge, Stationsstaden - slutsålt

Bli först på torget!

Vi utvecklar Brf Stationstorget med 64 bekväma lägenheter, 1-5 RoK. Här har du nära till allt. Skolor, dagis, affärer och inte minst stationen. Brf Stationstorget ligger i den nya stadsdelen Stationsstaden som just nu växer fram i Kävlinge.
Växjö, Vallen - slutsålt

Bostäder med den allra vackraste utsikten

Brf Furutåviken växer fram som sista etapp på Vallen i södra Växjö, mellan Södra Bergundasjön och Växsjösjön. Med vatten på båda sidor och Bokhultets naturreservat alldeles utanför dörren är det enkelt att njuta av naturen varje dag, året om.
Växjö, Vallen - slutsålt

Moderna radhus med varm träkänsla

Nu färdigställer vi den sista etappen med de populära radhusen i äganderätt på vallen i Växjö. Tre radhus byggs, samtliga radhus är i två plan och är 119 kvadratmeter stora. Husen ligger endast 8 minuter från Växjö centrum, på bekvämt cykelavstånd till universitetet och med naturen som närmsta granne. Inflyttningsklara december 2019.
Malmö, Västra Hamnen - slutsålt

Stick ut mellan hav och city

Sältan i luften, det unika läget, granne med Turning Torso, arkitekturen med dansk träffsäkerhet, premiumkänslan i detaljerna och närheten till allt. När sista tomten i Västra Hamnens kärna förvandlas till Brf West är livskvalitet utöver det vanliga inte en dröm. Det är en verklig möjlighet. Ritat av JUUL|FROST Arkitekter i Köpenhamn. Dansk arkitektur som sticker ut!