Nybyggnadsprojekt bostäder

Vi finns i de lägen människor söker sig till och erbjuder det bekväma vardagslivet med projekt som sticker ut i mängden. För människor som ser möjligheter.

Bjärred, centrala Bjärred

Praktfullt flerbostadshus - nytt landmärke i centrala Bjärred

I anslutning till Bjärreds centrum skapar vi ett nytt landmärke. En unik chans att flytta till ett bekvämt boende i Bjärred som möjliggör ökad livskvalité. Ett praktfullt bågformat bostadsrättshus, boenden med premiumkänsla. Preliminärt tillträde våren 2023. Ritat av JUUL|FROST Arkitekter i Köpenhamn. Dansk arkitektur som sticker ut!
Bjärred, centrala Bjärred

Ståtliga stadsradhus - nytt landmärke i centrala Bjärred

I nära anslutning till Bjärreds centrum med vårt kommande praktfulla flerbostadshus och torg, utvecklar vi ståtliga stadsradhus med premiumkänsla. En unik chans att flytta till ett bekvämt boende som möjliggör ökad livskvalité. Stadsradhusen har närhet till både förskolor, skolor, service, hav och natur. Preliminärt tillträde våren 2023. Ritat av JUUL|FROST Arkitekter i Köpenhamn. Dansk arkitektur som sticker ut!
Malmö, Västra Hamnen

Stick ut mellan hav och city

Sältan i luften, det unika läget, granne med Turning Torso, arkitekturen med dansk träffsäkerhet, premiumkänslan i detaljerna och närheten till allt. När sista tomten i Västra Hamnens kärna förvandlas till Brf West är livskvalitet utöver det vanliga inte en dröm. Det är en verklig möjlighet. Ritat av JUUL|FROST Arkitekter i Köpenhamn. Dansk arkitektur som sticker ut!
Malmö, Bulltofta Friluftsstad

Fritt fram för frisk luft

Succén växer! Nu kompletteras Bulltofta Friluftsstad med Brf Vingen. Här bor du med naturen runt knuten, nära city, med trivseln satt i första rummet och ljuset som bara söder- och västerläge bjuder på. Längs Elsa Anderssons gata utvecklar vi 69 bostadsrätter, från 1:or på 49 kvm till 3:or på 85 kvm. Vill du också bli granne med Malmös största park?
Malmö, Bulltofta Friluftsstad

Få en flygande start på din bostadskarriär

Omsorgsfullt utformade planlösningar, generösa ljusinsläpp och rymliga balkonger med gott om plats att umgås – i Brf Startfältets kvadratsmarta bostäder skapar du enkelt ditt eget drömhem.
Malmö, Bulltofta Friluftsstad

Bättre balans i vardagslivet

Malmös största parkområde alldeles utanför dörren och centrum bara tio minuter bort - läget för Bulltofta Friluftsstad och Brf Skogsstigen är verkligen valt med omsorg. Den nya stadsdelen är perfekt för dig som vill få ut mer av vardagen, hinna göra mer av sådant du tycker om och hitta balansen i livet.
Malmö, Hyllie

Hyllie Corner, där möjligheterna är större

Hyllie Corner är det perfekta boendet för dig som ständigt är på väg och älskar att upptäcka nya platser. Kastrups internationella flygplats ligger bara 13 minuter bort med tåg. Här kommer både långresan och spontana avstickare till Europas metropoler kännas nära till hands.
Helsingborg, Oceanhamnen

Bo vid kajen, mitt i Helsingborg

Längst ut på Oceanpiren utvecklar Midroc ett nytt bostadskvarter i Helsingborgs nya stadsdel Oceanhamnen. I Oceanvillorna och Brf Oceanpiren behöver du inte göra några kompromisser. Här hörs vågskvalpet just utanför ytterdörren.
Landskrona, Borstahusen

Ditt drömboende vid hav och strand

På bästa strandläge i Borstahusen, Landskrona, utvecklar Midroc nya premiumboenden i strandhus, gatuhus och bostadsrätter. Njut av det pittoreska fiskeläget och de vita sandstränderna alldeles utanför dörren, och samtidigt av storstadens puls på mindre än 20 minuters avstånd. Vi erbjuder möjligheterna.
Landskrona, Borstahusen

Ditt strandnära drömboende i gatuhusen

På bästa strandläge i Borstahusen, Landskrona, utvecklar Midroc bostäder i nya området Strandbyn. Vi har startat försäljningen av vår sista etapp med 19 välplanerade gatuhus med egen mysig täppa. Gatuhusen är 103 respektive 119 kvm.
Kävlinge, Stationsstad

Bli först på torget

Vi utvecklar Brf Stationstorget med 64 bekväma lägenheter, 1-5 RoK. Här har du nära till allt. Skolor, dagis, affärer och inte minst stationen. Brf Stationstorget ligger i den nya stadsdelen Stationsstaden som just nu växer fram i Kävlinge.
Växjö, Välle Broar

Sjöutsikt - med växthus och pool på tomten

Midroc har utvecklat flera bostadsprojekt med träbyggnadsteknik i Växjö. Nu planeras sista kvarteret Biologen på Välle Broar, strax norr om Universitetsområdet intill Trummens Strand. Välkommen till stans skönaste sjöläge, nära naturen med stadens puls endast en kort bit bort!