Möten, människor och magi

Väljer du The Edge i Hyllie flyttar du mer än ditt kontor. Både ditt varumärke och dina medarbetare hamnar i ett bättre läge. Vi erbjuder möjligheterna.

I kontorshuset The Edge skapar vi något som är ensamt i sitt slag. En plats som öppnar framtiden – lite tidigare. Tillsammans med oss kan du forma en kontorsmiljö som aktivt bidrar till ditt företags framgång tack vare nya idéer, kreativitet och en atmosfär där alla trivs.

Från takträdgården har du 360 graders panorama – ut över hav och ändlösa rapsfält. Och när skymningen faller, tänds ljusen längs den danska kusten. Det ger möjlighet till stunder av magi, en helt vanlig måndag på jobbet.

Mjukare insida

Den skarpa, tio våningar höga, glasfasaden balanseras av en välkomnande känsla. Den höga takhöjden på kontoren skapar rymd åt harmonisk och levande interiör. Dagsljusets ständiga närvaro ger en varm och välkomnande känsla. Den höga takhöjden på kontoren skapar rymd åt både människa och själ. Interiören har en mycket formren ton. Från den meditativa takterrassens svagt sluttande sedumytor, till markplanets öppna atmosfär.

Skönare måndagskänsla

I hissen, en vanlig måndagsmorgon, ska du känna en positiv förväntan. Du är på väg mot en plats där kreativ magi kan uppstå mellan människor och idéer. Det kräver en miljö som är skapad för nya arbetssätt och som även möter framtidens behov. En plats där du och dina kollegor kan mötas och inspireras och som visar att ni är uppskattade. Läget i Hyllie ger dig direkt anslutning till Köpenhamn och resten av världen. Dessutom finns all tänkbar shopping, restauranger och service, alldeles runt hörnet.

Att hamna rätt

Vi på Midroc har samlat all vår erfarenhet för att skapa denna magiska plats där ni ska kunna trivas, växa och utvecklas. Med flexibla arbetsmiljöer och ny teknik skapar vi tillsammans en smidigare vardag för ditt företag och alla anställda. En plats för fokus och kreativitet. En plats för möten och medskapande. En plats för trygghet i en värld som ständig förändas. En plats med känslan av att äntligen ha hamnat helt rätt.

Omfattning

7 700 kvm kontorslokaler
770 kvm per våningsplan
10 våningar

Adress

Vid MalmöMässan, i hörnet av Hyllie Vattenparksgata och Mässgatan

Inflyttning

Preliminärt kvartal 2 2020

Kontakt

Carina Nordborg
010-470 74 14
carina.nordborg@midroc.se

Sandra von Lüders
010-470 74 09
sandra.von-luders@midroc.se