World Trade Center Helsingborg

Längst ut i den nya stadsdelen Oceanhamnen utvecklar Midroc ett nytt kontorshus, World Trade Center Helsingborg.

Precis vid vattnet, ett stenkast från Helsingborgs centralstation, skapar vi en kontors- och hotellfastighet som kommer bli ett landmärke i Helsingborg. Med sina tretton våningar precis vid hamninloppet ger den dig närkontakt med Sundet, båtarna och kontinenten. I samarbete med hotellet erbjuder vi gemensam reception och konferensavdelning. Gym, dusch- och omklädningsrum. Restaurangen med uteservering vid vattnet och takterasser är ytterligare fördelar som berikar både arbets- och privatliv. I källaren planerar vi cykelgarage med möjligheter till reparationer och en laddstation för elcyklar.

När du hyr en kontorslokal i World Trade Center blir ditt företag en del av ett världsomspännande nätverk för internationell handel. Med 320 World Trade Centers i 88 länder har du tillgång till både kontakter och information som får ditt företag att växa. Eller som vi brukar säga: ”We know people who know people, everywhere!”

Idag har World Trade Center en filial i Helsingborg där man med ett abonnemang får tillgång till stor gemensam lounge, pentry med tillgång till kaffe/té, mötesrum och aktivitetsbaserade arbetsplatser. Givetvis har du även tillgång till fritt wi-fi och multifunktionsskrivare med scanning och kopiering.

Läs mer om vårt erbjudande på wtchelsingborg.se

Oceanhamnen under omvandling

Staden arbetar nu för att omvandla den tidigare industrihamnen till stadsbebyggelse. Planarbetet ingår som en del i stadsförnyelseprojektet H+. Helsingborgs stad restaurerar och förstärker bl a kajerna på Oceanpiren inför utbyggnaden av området. 

I Oceanhamnen planeras för drygt 340 bostäder med butiksytor i bottenplan, 32 000 kvadratmeter kontorslokaler med färjorna inpå knuten, 3 500 kvadratmeter handel/service i bottenplan, en arkitektonisk gång- och cykelbro som förbinder stadsdelen med Knutpunkten, ett torg med sittplatser i solen, en park i torrdockan för lek och en kajpromenad med bryggor för promenader i solnedgången.

Omfattning

Total yta: 12 000 kvm
Antal våningsplan: 13
Höjd: 52 meter
Parkering: garage i källarplanet

Inflyttning

Kvartal 1 2022

Kontakt

Marina Palm
010-470 74 52
marina.palm@midroc.se