World Trade Center Malmö på Propellergatan

I Västra Hamnens främsta havsläge har Midroc utvecklat ytterligare ett premiumkontor. Välkommen till World Trade Center Malmö, Propellergatan.

Precis vid vattnet, med utsikt över Öresundsbron, Köpenhamn och småbåtshamnen ligger World Trade Center Malmös tredje kontorsbyggnad. En glittrande diamant fylld av möjligheter för företag som vill erbjuda sina medarbetare en modern arbetsplats. Dessutom får du tillgång till världens handel genom World Trade Centers koncept, omfattande serviceutbud och nätverk. 

I den unika sjuvåningsbyggnaden, gestaltad av Anders Blomqvist på Horisont Arkitekter, finns möjlighet att hyra allt från ett våningsplan på 630 kvadratmeter till mindre kontorsrum för små företag. I källarplan finns ett omklädningsrum och dusch för den som vill kombinera en aktiv livstil och arbete. Runtomkring breder hela Västra Hamnens service, butiker, restauranger och hotell ut sig. Missa inte den här möjligheten att ge dina affärer bättre utsikter.

Inspiration och kompetensutveckling

På WTC Propellergatan kommer du ha tillgång till WTC-konceptet som omfattas av sharing economy-tjänster, seminarier och events samt ett omfattande lokalt nätverk som träffas med jämna mellanrum.

Affärer görs där företag trivs

World Trade Center Malmös nya kontorsbyggnad uppförs i Västra Hamnens främsta affärscentrum. En företagsnod med internationell atmosfär, inramad av allt det som kännetecknar en bekväm vardag: goda kommunikationer, parkeringsgarage, skrädderi, kemtvätt och hotellet Park Inn by Radisson på armlängds avstånd; samt högklassiga restauranger; banker och gym. Allt samlat i ett av Malmös tryggaste områden.

Omfattning

3 600 kvm kontorslokaler
7 våningar

Adress

Propellergatan 2, Malmö

Inflyttning

Kvartal 4, 2019

Kontakt

Sandra von Lüders
010-470 74 09
sandra.von-luders@midroc.se

Carina Nordborg
010-470 74 14
carina.nordborg@midroc.se