Våra fastigheter

I vår verksamhet ingår förvaltning av egna fastigheter som en naturlig del. Beståndet är främst koncentrerat till Stockholm och Öresundsregionen.

World Trade Center Malmö på Jungmansgatan

World Trade Center Malmö består av tre kontorsbyggnader, varav den här ligger på Jungmansgatan i Västra Hamnen. Fastigheten har ett utmärkt profilläge i hörnet mellan Västra och Södra Varvsgatan och fin utsikt över Öresund.

World Trade Center Malmö på Skeppsgatan

World Trade Center Malmö består av tre kontorsbyggnader, varav den här ligger på Skeppsgatan mitt i Västra Hamnen.

World Trade Center Malmö på Propellergatan

I Västra Hamnens främsta havsläge har Midroc utvecklat ytterligare ett premiumkontor. Välkommen till World Trade Center Malmö, Propellergatan.

World Trade Center Lund, Hedvig Möllers gata

World Trade Center Lund har en spännande arkitektur, stora ljusinsläpp och härliga balkonger för både informella möten och avkoppling. Fastigheten är strategiskt placerad i södra Lund, strax intill Råby trafikplats vid E22.

Vacker sekelskiftesvilla i WTC Lund

Midroc förvärvade fastigheten 2006 som fram till dess fungerade som bostadshus. Vi byggde under 2008 om fastigheten till kontor. Den är belägen i World Trade Center Lund, nära Råby trafikplats.

Moderna kontorslokaler nära Stureplan

Fastigheten Landbyska Verket 8-9 består av två delar, varav den här byggnaden ligger alldeles intill Humlegården, på en gata utan genomfartstrafik. Just nu till försäljning.

Med utsikt över Humlegården

Fastigheten Landbyska Verket 8-9 består av två delar, varav den här byggnaden ligger vid Engelbrektsplan, på ett utmärkt läge utmed Birger Jarlsgatan. Just nu till försäljning.