Havsnära husdrömmar

Drömmer du om ett hus nära havet? I Svarte, 5 minuter från Ystad, växer ett helt nytt bostadsområde fram med radhus, kedjehus, villor och souterränghus. Här bor du tryggt och bekvämt, och njuter av strandliv året om – allt från sköna sommardopp till mysiga höstpromenader längs havet.

Idylliskt fiskeläge med eget bageri

Ekologiskt surdegsbageri, egen Beach Club och restaurang – Svarte är inte stort, men rymmer förvånansvärt mycket. Känner du för att sporta finns en större idrottsplats med tennis- och fotbollsplaner och du hittar flera fina golfbanor på nära håll.

Det vardagsviktiga finns på plats

Svarteskolan ligger mitt i byn. Här går cirka 200 elever, från förskoleklass till årskurs 6. På Schottisgatan finns både barnavårdscentral och distriktsköterska.

Bo bekvämt och prisvärt

Att flytta in i ett nybyggt hus är lika enkelt som bekvämt. Allt är fräscht, planlösningarna är anpassade efter den moderna familjens behov och du slipper planera för renovering. Med andra ord: du får gott om tid över till sådant du verkligen gillar att göra.

5 minuter till Ystad

Pågatågsstationen ligger bara en kort promenad bort. Tågresan till Ystad tar 5 minuter, du når Malmö på drygt 40 minuter och för den som bilpendlar är läget nära E65:an perfekt. Längs havet går en av Sveriges vackraste cykelleder. Välj själv om du vill trampa västerut mot Mossbystrand, Abbekås och Trelleborg eller österut mot Ystad. 

Säljstart Skepparhusen

Tillsammans med vår samarbetspartner Knut Edstrands Byggnads AB (KEBAB) har vi nu säljstartat tio stycken tomter som ligger i vårt första område för bebyggelsen. Du som kund tecknar entreprenadavtal med KEBAB för ett färdigt småhus. Husen är gedigna stenhus med vit puts och vackra fönster och dörrar med möjlighet till personliga tillval. 

Inflyttning

Ca 15 månader från kontraktskrivning.

Status

Till salu. Husen kommer att erbjudas enligt intresselistans turordning. Till er hjälp har vi anlitat Bjurfors i Ystad som håller ihop försäljningen av tomt och husentreprenad.

Kontakt

Alexandra Nilsson på Bjurfors
Epost: alexandra.nilsson@bjurfors.se
Telefon: 0701-64 67 00