Fastighetsutveckling

Midroc skapar platser och byggnader för människor som ser möjligheter. Bostäder och kontor, hotell och stadsdelar, kongresscenter och förskolor. Inspirerande platser med förutsättningar för människor att leva sina liv som de vill.

För människor som ser möjligheter

Människor som drivs av kärlek till något ser möjligheter. De ser en väg där andra ser en återvändsgränd. De ger allt för att uppnå flow, perfektion och sin vision. Om vi öppnar ögonen, låter oss inspireras och ser mer av det som gränsöverskridarna ser? Om vi väljer att omfamna människor som ser möjligheter? 

Bostäder

Midroc Properties gillar att vara nyskapande inom arkitektur och design för att du ska älska hur vi löser funktion utan att kompromissa med design. Vi bygger i eftertraktade områden med nära till kommunikationer, handel, skolor och arbetsplatser för möjligheter till ett bra liv och ett bestående värde i din investering. För människor som vill bo finare men betala mindre är Lyckos vårt nya boendekoncept.

Kontor och lokaler

Jobbar du med ditt varumärke för att locka såväl kunder som rätt kompetens? Det spelar roll var din arbetsplats ligger och hur den ser ut. Inom Midroc Properties utvecklar vi företagens affärsmöjligheter genom att hyra ut lokaler där man syns på rätt sätt i rätt sammanhang. Under varumärket World Trade Center driver vi kontorsfastigheter i Malmö, Lund och Helsingborg. 

Projekt under planering

Vi lyssnar till vad människor vill ha och förväntar sig. Utifrån det skapar vi visioner och målsättningar för projekt som resulterar i områden med stor potential. Områden som människor gärna söker sig till. Vår storlek, erfarenhet och våra beprövade processer förankrade i säkra metoder gör oss till en trygg samarbetspartner.

Byggentreprenad

Midroc Construction bygger med hållbarhet och kvalitetssäkrade processer för att minimera risker och utveckla möjligheter. Erfarenhet och kompetens gör oss till en trygg byggentreprenör och samarbetspartner, flexibel och lyhörd för dina önskemål och behov under projektets gång.

Kontakt

Malmö
Jungmansgatan 12
211 11 Malmö
010-470 74 00

Helsingborg
Carl Krooks gata 18
252 52 Helsingborg
010-470 74 00

Stockholm
Telegrafgatan 6A
169 03 Solna

010-470 74 00