Fastighetsutveckling

Midroc skapar platser och byggnader för människor som ser möjligheter. Bostäder och kontor, hotell och stadsdelar, kongresscenter och förskolor. Inspirerande platser med förutsättningar för människor att leva sina liv som de vill.

Bostäder

Vi finns i de lägen människor söker sig till och erbjuder det bekväma vardagslivet med projekt som sticker ut i mängden. Under varumärket Lyckos utvecklar vi väldesignade hem där även de med begränsad boendebudget kan bo.

Kontor och lokaler

Vi är en partner som värnar om ditt varumärke och utvecklar din affär med inspirerande lokaler och hög servicenivå. Under varumärket World Trade Center driver vi kontorsfastigheter i Malmö, Lund och Helsingborg.

Läs mer om våra lokaler

Markutveckling

Inom markutveckling erbjuder vi gynnsamma möjligheter för en god investering. Vi skapar attraktiva områden med stor potential som människor gärna söker sig till.

Byggentreprenad

Önskar du dig kortare byggtider, lägre projekt- och kapitalkostnader och en engagerad samarbetspartner som tar ansvar för hela byggprocessen? Då är det oss du ska arbeta tillsammans med.