Innovation och hållbarhet

På Midroc vill vi bidra till en bättre framtid. Därför arbetar vi miljöfokuserat i allt vi gör, tänker ett steg längre och utmanar rådande arbetssätt inom alla de områden vi verkar i. Vi tror på teknik, innovation och entreprenörskap som verktyg för att göra skillnad.

Vi tror på hållbart byggande

Hållbart byggande för oss handlar om helheten, att bygga hållbart både vad gäller miljö och människor. För oss är det lika självklart att bygga kontor enligt Green Building-standard, som det är att utveckla bostadsområden där människor kan bo, trivas och utvecklas.

Vi tror på grön innovation som en investering för framtiden

Midroc New Technology heter det investmentbolag inom Midroc som uteslutande arbetar för att stödja och utveckla framtidens miljöinnovationer. Bolaget investerar i banbrytande teknologier i ett tidigt skede, och stöttar utvecklingen genom aktivt styrelsearbete. Genom att investera tidigt med ett långsiktigt fokus kan vi bidra till att dessa nya hållbara innovationer når marknaden.

Vi tror på energioptimering

Midroc är sverigeledande inom el- och automation. Vi utvecklar miljösmarta lösningar för privatbostader, kommersiella fastigheter och industri. Våra lösningar finns med i hela kedjan – från elproduktion till elkonsumtion och hållbarhet är för oss ett självklart fokusområde. Genom teknik och innovation arbetar vi för att ta fram framtidens el- och energilösningar redan idag.