Våra verksamhetsområden

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Förmågan att skräddarsy lösningar efter kundens verksamhet skiljer oss från våra konkurrenter. Inom alla våra verksamhetsområden arbetar vi kundnära och värnar långsiktiga relationer.

Med vår unika kombination av företag kan Midroc fungera som en heltäckande partner, och tillsammans levererar vi kundanpassade helhetslösningar. Genom att sammanföra ett stort antal olika branscher och discipliner bildar vi sammansvetsade team av kvalificerade entreprenörer, specialister och projektledare.

Varje dag börjar med en ny utmaning

För oss handlar det om entreprenader, konsultarbete och investeringar. Om att löpande sköta service och underhåll på plats ute hos våra kunder, och om de lösningar vi levererar i någon av våra många fasta produktionsanläggningar runt om i landet. Oavsett utgår vi alltid ifrån våra kunders behov och önskemål, det gör att ingen utmaning blir den andra lik. Och på Midroc gillar vi utmaningar.

 • Industri

  Midroc är en komplett utvecklingspartner för industrin. Genom vår unika sammansättning av bolag kan vi tillgodose mycket specifika önskemål, med anpassade lösningar för varje projekt.

 • Bygg

  Midroc bygger bostäder, industrianläggningar, kontor och andra fastigheter. Vi tar oss an uppdrag på entreprenad där vi tar hand om allt från planering till färdigställande. Genom vår byggkonsultverksamhet kan vi också stötta upp kundens projektorganisation med specialistfunktioner.

 • Samhälle

  Midroc vill vara med och utveckla hållbara samhällen, för både människor och miljö. Vi utvecklar, förvaltar och säljer bostäder och fastigheter, arbetar fram infrastrukturlösningar och sanerar mark och vatten som förorenats.

 • Innovation och hållbarhet

  På Midroc vill vi bidra till en bättre framtid. Därför arbetar vi miljöfokuserat i allt vi gör, tänker ett steg längre och utmanar rådande arbetssätt inom alla de områden vi verkar i. Vi tror på teknik, innovation och entreprenörskap som verktyg för att göra skillnad.